Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta bih ja napravio za pola miliona
predizborna kampanja i manipulacija.
BIT centar kao ideja inkubacionog centra je bila odlična ideja u početku. Međutim, danas u BIT centru rade firme koje nemaju puno veze sa startup-om, nego isključivo koriste jeftin i atraktivan poslovni prostor u centru grada. Probajte aplicirati sa idejom u BIT centar, pa ćete vidjeti kako podržavaju startup. Ako nemate nekog iza sebe, ili vas ne mogu "oguliti", nemate šanse. Ali u svakom slučaju. lijepe su građevine i to pozdravljam
i koji je BIT ove zgrade?
Tuzla postaje pravi IT centar. Svaka cast BIT-u!!
@lik55555555 Rade sve iz IT oblasti, uglavnom za ino tržište.
@lik55555555 BIT centar proizvodi informacione tehnologije i nudi IT-usluge za strane kompanije. Imaju niz ugovora sa firmama iz USA. Odlicna odskocna daska za sve programere i studente informatike.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa super, kako je lijepo vidjeti nesto pozitivno da se desava, nek je sa srecom i da to krene kako treba. :-)