Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sledeći aqua park je u Laktašima
JES NE SNALAZIMO SE U VODI! SAMO SMO PRVACI U VATERPOLU:)))) I JEDNI OD NAJBOLJIH PLIVACA SVETA!
predpostavljam da se Jole kupa u Panonskom jezeru pa se zato protivi aqua parku !
A zasto postoji Banja Dvorovi...Da mi volimo da se kupamo u sopstvenim g..... Ne znam zbog čega toliki otpor...zbog takvih i zivimo u mraku i ne znanju... A sta sve ima oko nas ..bolje ne zalaziti dalje u debatu jer smo na jako niskom nivou sa znanjem vezanim za ekologiju i sl.nauke...
Postovani, koza upija tecnost ako niste informisani. Izgradite prvo kanalizacioni sistem da vam se voda ne mijesa sa fekalijama pa cemo onda pricati, a to tada dovidjenja.
Poštovani, aqua park ce služiti za plivanje i ostala uživanja u vodi a ne za piće ukoliko niste informisani!!!!!
Cuj aqua city u Semberiji koja je bila jos u bivsoj Jugoslaviji centar endemskog oboljenja bubrega radi uzasnog kvaliteta vode. Puna hemodijaliza bolesnika iz Semberije u svakoj bolnici.
to će propast, mi srbi se slabo kupamo