Konfekcija "Borac" iz Travnika
0
Odijela 'Obama' su prodajni hit u regiji
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može može dragi prijatelji !
FANTASTIČNA IDEJA!!!! ODIJELA \"OBAMA\" SU NEŠTO EXTRA, I SVE PRDONJE KOJI KAKAJU PO TOM VELIKOM USPJEHU KONFEKCIJE IZ TRAVNIKA MOGU SAMO DA ZAVIDE TRAVNIČANIMA NA SUPER IDEJI. BOLJE JE I ODIJELA PROIZVODIT I BAR NEŠTO RADITI I ZARAĐIVATI, NEGO KO VEĆINA BH GRAĐANA ĐABALJEBARIT, \"MJERIT\" ULICE, ILI PRDENJATI PO INTERNETU ;-) TRAVNIK - SVAKA ČAST!!!
hahahaah, svaka cas za ovo OSAMA
ubrzo ce izbaciti liniju vojnih uniformi \"OSAMA\"
cuj autorska prava hahahahahahaha :) nemoj se provaljivat :)
Ako Bog da kad stignu u Ameriku prvi mi Bosanci cemo masovno navaliti da ih kupujemo. To je odprilike neki prvi korak da pomognemo BH ekonomiju u inozemstvu a kako je gosp. Obama popularan ici ce ta odjela ko halva. Jedan od odlicnih poteza u polju biznisa BH samo naprijed tako se radi biznis!!!
za priglavke ne znamo jel ko i ko je to nosio, vec nam trojica testera nenadano preselise. opasnije nego hodat po bagdadu, nismo ni mi budale.
@adrijana Jel to za pitu? Nije tačno, taze je pita! To si ti čitala na vvvvvv.mahaluša.ba.. Čuj priglavke prijetnja za Baraku?!
@zeljanica, poslacemo vam adresu za slanje pita, priglavke ne primamo iz siguronosnih razloga.
Napravila je moja tetka pitu i isplela priglavke, pa moli gospodu iz ambasade ili druga Amela Čurića, da se i to pošalje Obavi, dok je taze..
do sam i ja pomislio, ali ne smije obama tuziti malu bosansku firmu, sta vise odgovara mu imidzu da ih jos kao uzme pod svoje okrilje. ne zaboravimo da ni ameri nisu daleko od halida i to onog m., sto se kulture tice. i nemoj da mi ko halida b. jos ko barkne, zvacu mu djeja.
... ma nije sramota, zna on sta je Kenija! Nego jel mu iko tražio autroska prava, da ne bi Borac bio ttužen na kraju???
ahmete, mozda se maklo covjeku, al ovo moze ispast dobro. ne daji mu sad ideje s halidima da ne presavrne, to nek ostavi za kolekciju jesen/zima 2011.
Pa, bolan, sramota je odijelo od 200 eura slati Obami!:)
Mislim stvarno, druga Ahmeta treba jos jednom roditi...Ponos i dika merketing sektora u BiH. Sljedeci korak trebala bi biti kolekcija Halid B. za kratke, zdepaste i bez vrata. Ako se sta proda, valjda ce Ahmo i onim jadnim radnicima podijeliti....