Praznični poklon Vlade FBiH
0
Od 1. maja u FBiH plin skuplji za 10 posto
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klocino m r t v a dolar odavno nije bio lošiji ! 1$ = 1.35km !? CRKNITE U FOTELJAMA !!!
Tako vam i treba! Malo je, još je trebalo da upamtite dobro ko vam je u vladi!
Bećareviću kako te nije stid, povećavaš cijenu plina, al nek si ti dao RK Bosni silne pare za sponzorstvo
Moj ekonomista, nemoj pametovati. Kad dolar oslabi to znaci da ga mi mozemo vise kupiti za jednu marku. Znaci ako je danas kurs USD naspram BAM 1:1.5 a sutra oslabi na 1:1.3, to znaci da plin koji je 100 USD po kubiku mi danas placamo 150 maraka po kubiku a sutra 130 maraka po kubiku. Zato logika BH Gasa i ministarstva nema veze jer je cijena gasa vezana za dolar a dolar je padao u zadnje vrijeme.
CIGANI I!!!
Ja mislio u Drzavi za covjeka 10% povecana boracka, penziona, radnicka primanja a ono komunjare opet po sirotinji. Jadna li si Bosno!
sramota sramota sramota sramota i sramota
pametniji od tebe, dok neumijes dokazati da nisam upravu
Mora neko placati nase dobre plate, tople obroke i regrese + plus sto nas je 50 visak zaposlenih u BH Gasu. Takodjer, sta vi mislite ko ce placati sponzorstvo Rukometnog kluba Bosna? Srdacno Vas Almir Bečarević P.S. Nemoj da se neko igra sa mnom i pokusa izbjeci placanje plina
socijalno davanje prevazilazi veliku britaniju od ekonomije koja je gora od etiopijske ekonomije, pa odkud vam pare za taj socijalizam? guraj konkurenciju, ukini sve poreze za firme, da imaju sansu da dosele! komunjare propale :D
Pa glupani glupi, nasa valuta je marka i kad dolar oslabi prema KM, znaci da mi moramo kupiti vise dolara da bi platili gas. Ne mozes Rusima dati marke. Kakvi moroni.
fuj
haha, hoceli lagunac pogurati konkurenciju i olaksati firmama zivot (ono sto ustvari pomaze ekonomiji) kad ce socijalizam crknuti i u BiH?
ima se moze se..... socijalna davanja rastu
E tako vam je kada se zivi u zemlji nesposobnih, neradnih, pokvarenih prevaranata, nije glavni cetvrti faktor pomenut, nerad BH Gasa, previse zaposlenih, dabogda im trebalo za japije svima, zna se koje.
Ma da, najskuplji plin u univerzumu...i svakih malo poskupi jos. Treba zabranit koristenje ovog energenta zakonom. Nek ga kupuje Dodik.