Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daj Boze da je tako. 2,5 - 3 posto je solidan rast. Posto nevalja nagao rast za nasu drzavu. Mi nismo Kina, Indonezija, Brazil ili Turska. Lagan rast samo da ne bude pad. Posto nagl veliki rast bi mogao znaciti pad u nekoj od sljedecih godina. Samo polako i stabilno.
e moj kemala..jest da si jedan od rijetkih koji posteno radi al iz tvojih usta u bozje usi
Znaci mi budzetski korisnici mozemo se nadati vecim platama i da nam nece kasniti regres Aferim Volim te Bosno!
@fikcija \"Rast BDP-a (Bruto domaćeg proizvoda) bez privrede? Pa i filmovi fantazije su realističniji od te tvrdnje! \" Dozvoli mi jedan dodatak, BDP obuhvata svu proizvodenu robu i usluge. Bosna i Hercegovina svakako ima jednu, iako slabu, ekonomiju.
U jednoj od ljudozdrerajuceg neoliberalizma izmasakrirane Bosne i Hercegovine je rast BDP-a jedna dobra vijest za bankovski i financiskiji sektor, posto oni \"kupe kajmak\" koji se nazalost ne ostvaruje u povecanju plata (kupovna moc) ili bitnim reinvesticijama.....sve do finalnog financiskog kraha.
Rast BDP-a (Bruto domaćeg proizvoda) bez privrede? Pa i filmovi fantazije su realističniji od te tvrdnje!
Ja sam Zlatko Lagumdžija slučajni prolaznik