Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje je suma. Red je brate da se zna koliko je para u pitanju. Pa ovo je vrijeme demokratije.
Nemogu da vjerujem! Konzum sponzor pored toliko naših firmi. Promovišemo rvatske firme preko BiH repke, pa ovo nema nigdje sa kod nas. Na utakmicama će piti JANU, pored naše vode. Poslije sinoćnje sramote kada su u pitanju karte za utakmicu BiH-Iran, ovo je još jedan težak udarac za nas Bosance koji volimo BiH.
Budi realan BIH pa pitaj gdje su ti proizvodjaci voda iz BiH zasto oni nisu ponudili saradnju?
e moj Uške...da hoces se predozirat janom od limuna, da vise ne trpimo tvoje lopovluke! #ebote, muniba samo smrt moze smijenit...ni Obama ne bi imao ovlasti da ga skloni sa funkcije! SAVEZ NAPOLJE!
Iz cirinog ugovora: \"70% ukupnog sponzorstva ide Ćiri Blaževiću, a 30% Nogometnom savezu.\" Je li ove pare idu savezu ili ciri :).