Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jeftinije do bazela otic neg izac u grad
Smješno koliko su autobusi onda skupi kod nas, ako je karta sa svim troškovima 54 KM za Malme, a autobus Tuzla - Velika Kladuša je oko 60 :D
Uz navedenu cijenu placa se jos taksa u iznosu od 65 eura (kofer i check in). U cijenu nisu uracunali kofer, nego samo rucni prtljag.
mozel mi neko Dati br telefona od agencije u tz
mozel ni neko Dati br telefona od agencije u tuzli
HR-MO ne nosi marke u švicu ostat ćeš gladan ;))
Radimo uveliko da se uspostavi jos jedna linija ...Kompanija AirBerlin i destinacija-Berlin-Tuzla..!
a jeli!??!? a šta bi vi? još i povratnu kartu za toliko novca? ovo je dovoljno jeftino,,,možda odletim bezveze do Basela s povratnom kartom oko 100 i nešto KM tamo ponesem samo za pojesti 50-tak KM još za svaki slučaj 50KM i šetam po gradu :D ee sad još mi preostaju skupiti tih 200KM :)
Samo da zazivi ova linija bilo bi super.Autobusna karta iz Basela kosta 170 fr a vozis se 16 sati.. Malo je pojeftino,pa mi sumnjivo,Zurich-Beograd je najpovoljnije oko 250 fr a Sarajevo minimum 400 fr.. Al valjda se i kod nas desi neko cudo pozitivnog karaktera..
Krofnaa prvo nauči pravopis, pa onda sudi ko je građanin, a ko ne. Ne piše se ne bi zajedno nego odvojeno, a i ti ta riječ "ču" se baš govori u Sarajevu.
e kad bi jos povezali brno ili bratislavu sa bosnom :)
samo da jos ispravno napisu gdje je ovaj aerodrom :D
pa zar baš moramo jesti za ta dva sata???tipično naše Bosansko,,nek se nama nažderati,,,
ovo je fakat jefitno, ako su zaista i aerodromske takse uracunate
i da nisu uracunate je fakat jeftino. zamisli samo peglanje sa autobusom po granicama itd
Jeste sve je uracunato,samo ima jedan problem! A to je prtljaga, za tu cijenu mozes samo da imas licnu prtljagu i to ne veliku.Ako zelis veci kofer onda se placa ekstra! Sto se tice usluge u avionu, moras sve posebno da paltis(kafu,vodu ili sendvic)