Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
libo me ba racku za viritualne ublehe
Kome treba tviter? Meni samo skype i viber, jeftino sredstvo komunikacije, a ova prica o reklamiranju kompanija biznisu itd na ovim "socijalnim" mrezama...menni vecina na tim mrezama socijalni slucajevi...u glavu
Tviter je ubjedljivo najbrzi sistem dijeljenja informacija u svijetu (iako je i Facebook blizu). Dok neko napise vijest na Klixu, mogao je objavit 150 tvitova, u tome je glavna korist. Da ne poredim s novinama i TV-om i sl. Tviter nije namjenjen klasicnoj komunikaciji kao skype i viber, vec vise za dijeljenje informacija i vijesti kao i znanja.
Moj izvor informacija uvijek je bio Reddit ili Twitter. Brzinom munje objavljulju i nije samo Klix koji zna da kasni za njima i svjetski mediji kasne. Evo neki dan npr. Edward Snowden kad je napravio account, u roku od sat vremena kolaps.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...ovaj doktorirao šupljologiju kod nas.
Pa vi nemojte placat pretplatu