Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je žalosno. Možda bi Uniper trebao tužiti Njemačku pa EU prije Gazproma. 🤷🏻‍♂️🤔🤔🤷🏻‍♂️
Logicno, uvedes nekome sankcije, pa ga tuzis sto ti nije isporucio.
Tuzite Oligarhinju Vander der Nacist potomak. Ona je uvela sankcije. Tuzite XATO koji je sabotirao Nordstrem plinovod. Ustvari vasoj propagandi i lazima nema kraja. Novinarstvo na aparatima.
Dokle stiže istraga za Nord Stream ???
Miliona ili milijardi
Pre-presmiješno.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣Pa mamicu vam vašu. Njemačka vlada je organizovala dizanje u zrak sjevernog toka 2. Hoćete da tužite nekoga a otimali ste ljudima brodove plijenili kuće po Evropi ko zadnji razbojnici. E Jesu vas Ameri načuturili za sve pare.
Hocel mediji propasti?
licemjeri...
Ova tužba će ih teško pogoditi
Oni ce tuzbu dobiti, Njemacka je imala dugotrajne ugovore po kojima su bili duzni placati kolicine plina cak i ako im nisu potrebne po cijeni koja je bila fiksna- Rusi naravno su bili obavezni da isporuce te kolicine.
tezak vakat, ako bude rata morat ce sad jevreje gušiti u vodi
Jadni oni će da bankrotiraju a plin poskupio 3 puta a struja 2. Valja narodu farbati oči dok se pune vreće novca ko nikad. Gdje je tu pravda.