Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve sami patrioti ovdje, nece da kupuju \"genocidasko\" gorivo. A vecina vas garant sipa godinama u rs, samo ako je 10 feniga jeftinije, hahaha!
E ja ga više ne pump\'o na OMV/NIS-u
Ma daj OMV sta ovo uradi ste!??????? Pa gdje Srbiji?! Bili ste najbolji ali nakon ovog mi se samo gadite!
A mozes se i ruskog qrca nafamfati, tako nesto se od tebe i ocekuje.
Jako sam razocaran OMV. Sram nek vas bude. Kakve crne ruske pumpe.
...sad će ruska lada na ruski bezolovni :)
slusaj patriotizam je bolest koju jedino lijeci ilovaca, ekonomija nam svima moze pomoci ja bih radije sipao kod njih kada bi gorivo na njihovim pumpama bilo 10pf jeftinije nego na \"domacim\" pumpama vlasnika koji su na najmanje receno sumnjiv nacin dosli do kapitala za otvaranje benzinske pumpe
Tu se prica zavrsava, nema vise sipanja na OMV-u, radije cu voziti biciklo nego tociti u NIS-u koji je napajao Miloseviceve tenkove a sad je pod ruskom sapom, nema sanse.
o m v zdraaaaaoooo
IMA HASO SARAJLIC U GROBU DA SE OKRENE STA MU URADISE OD BIVSIH PUMPI
Pa evo pise treba im plasman za ono sto proizvode jer ne mogu da tuse svoje smece. FUCK OMV FUCK NIS BOSNA 4EVER
Pa i ptice na gradi cvrkucu da je ovo dogovor OMV Austrija I Gazproma, jer ih je Gazprom stisnu na drugom polju, pa ovi popustil. Velika politika, hoce Putin na Balkan!
GADOVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII RUSKI
supci OMV-ski. Prodase srbima. Nece bosnjo sipat kod vlaha!
SAMO HIFA, .A OVI OSTALI AGRESORI MOGU DA ZATVORE STO SE MENE TICE.
papci jedni austrijski
B-ošnjak,B-osanski,I-slam.2013.