Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijep slogan "Nek zamiriše komšiluk", i super stvar da Klas ubacuje nove brendove, ružno je reći, ali ona standardna "štruca" po malo je već prevaziđena.
@BiHer Hajde to reci danasnjim napirlitanim novopecenim domacicama....Prijavili bi te odmah policiji za nasilje u porodici.O pravljenju pite ili nesto čorbali,necu ni da spominjem :)
"Zlatni hljeb". Dobar zamjenski naziv za onaj poslanički "Bijeli hljeb".
ne daj gaboze zelit ali njihov hljeb je nagori nasla sam gutu dlaka nikad vise klasovo nista
Mole se svi dobri ljudi da pomognu jednom covjeku sa Dobrinje 3 ( Sarajevo) Covjek je napisao na papir i zalijepio na vrata haustora da mu treba jakna za zimu i obuca (43-44) Broj tel na koji ga mozete dobiti 061 826 412. Covjek se zove Safet. Sarajlije pokazite humanost, ja sam ga zvao, covjek nema apsolutno nista :(
Najljepši je vala bijeli hljeb
"Nek' mirišu avlije..."
Đe se ovo jelo i pilo? Đe sam ja ovdje?
Hastor kupuje njemacku komapniju a vi pisete o ovome?!
Skandinavski je vrh! Doduse 1.8 KM je ali isplati se.
najbolji hljeb klasov ubjedljivo
Ili ti kruh!!!
...super....aaaaa, šta turit' u njega.....😉
inovacije su kljucne za opstanak domacih proizvoda na trzistu. nek svijet vidi da i mi mozemo napraviti kvalitet, svaka cast!
@kraftwerk jedi govna
hljeb je hljeb
@opleti ...i, da nije hljeb, ne bi se ni zvao hljeb....😉
Taj slogan o 'bogatom ukusu' je dobiven nakaradnim prevodjenjem reklamnih slogana tipa "rich taste" koji i imaju smisla na Engleskom ali kada ga prevedes na Bosanski to je smijesno. Ja sam iz Bosne davno otisao ali ne pamtim da je u moj 'vakat' iko govorio o 'bogatom ukusu' hrane.
Možda se u tvoj vakat govorilo da "duva" a sad se kaže "puše"...
Koja je cijena?
Skandinavski 1.8 Bosanski 1.7 Zlatni 1.5
@420lifestyle Znas koji je najbolji hljeb? Bijeli :D
A Tesanjski hljeb nemate seljacine iz Jelaha sto placate radnike po 300 km