Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto sam pio Fructal pio sam,... Imamo mi super Bosanski kvalitetan sok Vegafruit.... Nektar je uzas od soka
eto kako desetak godina nakon pristupa u EU Slovenija polako gubi sve svoje brandove ...
g lupaci sto se svadjate jeli se pise slovenacki ili slovenski !! zasto kupujete to smece kad imamo nasih proizvoda i treba da podrzimo bosansko-hercegovacku ekonomiju a ne slovensko-slovenacku i srpsko-srbijansku.. nekima je i govno bolje samo nek je izvana ccc!!!!!!!!!!!!!!
FRUCTAL - SVETSKO A NAŠE!!!
Kakva gradnja? I prije 25 godina nisam pjevala \'\'Hej Sloveni\'\' vec \'\'Hej SLAVENI\'\'. Ako nisi znao decko ,za vrijeme Yuge se jako radilo na Srbizaciji Bosne i naseg jezika. No nije potpuno uspjelo. I na kakav teret Hrvata? To je nas jezik! Ako postoje Ceski i Slovacki jedan sprem drugog, Svedski i Norveski jedan sprem drugog, mogu postojati i Hrvatski i Bosanski, jedan sprem drugog. Btw, zvali su ga prije mnogo stoljeca Bosanskim, zasto ne bih i sada?! !!
doslo je vrijeme da i srbija ekonomski polako osvoji regiju!!
Nectar je uzas od soka. To je voda pomijesana sa hemikalijama i konzervansima. Zato su i jeftini pa ih narod i kupuje Hocete kvalitetu, onda je tu nas Vegafruit a i sokovi Sarajevske pivare
koji si ti đabalebaroš- trebaju oni da kupe i SFF
jamnicin Fruc jednom i zauvjek
Znaci Bona sokovi vrh...probajte od narandze...znaci vrh...TOP QUALITY..cuj nektar..hahaha
gmazovi jel vi imate šta GUZ..ITI??? jeb.o vas Lingvo iz Slavenije i Slovenije u du.pe nedoje.bane radije se svadjajte o kura.vama jer je ocito da vi ne zivite od vaseg poznavanja JEZIKA, prazan vam je novcanik zato se manite gluposti
Slaveni ----> Slovenski :) Hahahahhaah, koja je ovdje glasovna promjena izvrsena? Prelazak \"a\" u \"o\"? Jezik vam je \"spasavaj se ko moze\".
U pravu si za slavenski i Slaveni, tako je to u hrvatskom jeziku, a bosanski jezik postoji koliko i švicarski, belgijski ili američki. Jedna obična izmišljena glupost koja neće trajati dugo.
Juicy je meni Tito. Najbolji sokovi.
Kakvog vlastitog jezika?! U tom tvom jeziku, cudi me da Slovene ne zovete Brazilci, samo da se sto vise razlikuje od srpskog. I nemoj graditi bosanski jezik na teret Hrvata. Sve sto ste novo uveli, ukradeno je iz Hrvatskog, a jadni ljudi 20 godina se trude da oforme svoj jezik.
http://bs.wikipedia.org/wiki/Slovenski SLOVENSKI
U bosanskom jeziku ne postoje \"Sloveni\", nego \"Slaveni\". To je velika razlika. Malo se prelista bukvar vlastitog jezika i provjeri. http://bs.wikipedia.org/wiki/Slaveni Prema tome, \"slovenski\" je pravilno na bosanskom. A svakako niko u našoj zemlji na želi njegovati bosanski jezik, pa tako niti ovaj sajt. Ali nema veze, samo ste vi upravu.