Udruženje banaka BiH
0
'Neće biti pada kamata'
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kamate na kredite za stanove i kuce 20 godina 5,5%, na kola vecinom 0%ili kao recimo mercedes 1,9% TRZISTE!
@sixkreten šta je tebi ba.... povući sve pare nego šta...pa ti onda živi bez plate kad ostaneš bez posla, kamataru jedan pogubljeni
Kad je banka bila emotivna institucija - ja im ne vjerujem nikad i tako ce i ostat - jedino kad budu davale beskamatne kredite - sto ce se desit - nikad ;)
pa dobro sta bi vi koji smatrate da su ovo lihvari?? Da vam neko da lovu bez zarade da bi vi kupovali stanove, auta i isli na odmore...Mars u provinciju pa sagradi kucu od dasaka i zivi od poljoprivrede i stocarstva pa ti nece trebati banke.
kad su ovakvi lihvari treba sad podic sve depozite iz banaka pa da vidis kako je onda povjerenje poslovna, a ne emotivna kategorija. Jer kad je trebalo da ljudi ne dizu depozite onda su se te iste banke pozivale na povjerenje i sl.