Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Nakon likvidacije Banke Srpske poručeno: Građani će dobiti svoj novac, nema razloga za strah" hahahaha vic godine
Smiji seti. Srbi ce ga dobiti od nas, kad pare zatrebaju tebi evo mi odsjeci ruku ako ih dobijes !!!!
predizborni supljak
Cisto sumnjam da ce stedise iz RS-a prihvatiti novac iz drzavne institucije, oni BiH ne priznaju a koliko su od rijeci pokazat ce ova situacija.
Da ste normalni sad bi Dodika,Cvijanovićku i slične za vrat.Oni su spi&kali te pare.. Al malo sutra,sad će oni od kojih se već 22 godine "razdružujete" da plaćaju vaše ušteđevine. Nakon toga ćete vi opet GLASATI ZA MAJMUNE JER I SAMI VOLITE BANANE..
i treba da dobiju svoj novac
i treba da dobiju svoj novac
@Wolfix naravno
Hoce u Limburgu mjesecu , vrati pare i federaciji i nas ste zakinuli papci zadojeni ....
Dobice, ali cim kredit obezbijede preko ledja BIH
Uredno cete dobiti priznanice i certifikate da ste imali gotovinu.Kasnije cete moci te certifikate fino da unovcite ili prodate za 1 ili 1,5 posto njihove vrijednosti.U medjuvremenu mnogo ce se raspravljati ko treba da isplati ,da li banke koje vise ne postoje ili neke nove koje ce pojeftino kupiti njihove nekretnine.Tako da stvarno nemate razloga za brigu.
banka je bankrotirala. sta je banka radila?
HEHE DOBIT CE JEDINO DA DODIK PRODA SVOJU VILU U BEOOGRADU I OSTALE TALDZIJE DA RASPRODAJU SVOJU IMOVINU
Opet preko ledja federalaca. Vjesto smisljena otimacina drzavne imovine.
Pa , zar nije Željkica ( inače vrli ekonski stručnjak sa diplomom engleskog jezika ) , skoro kazala , a kada se vratila iz Wošingtona , da sigurno banka neće iči pod stečaj , nego da će ....i bla , bla ,..bla. PS narode u šumskoj republjik , pre(S)ednik do-do vas je izmuzao ko sansku kozu , pa sada bleite po skupovima i protestima , al para i leba , ni na vidiku.... Ostaje vam jedino da čitate sabrana dela ,eminentnih srpskih književnika , braće Tarabić. Tamo sve lepo piše i jasno je ....
Pare nisu problem: "Para nema!" ..HAHHAHAHAAHAH
Dobiće kako da ne. Kao i do sada što dobivaju.
ne brinite, dodik ce vam licno isplatiti do posljednjeg feninga
ko izvlači novac iz ovakvih banaka njemu pravo dobro.Izvuku na ovaj ili onaj način novac iz banke, e onda kad krene priča da neka banka nije likvidna,onda Dodik i njegovi megafoni počnu pričat kako je to zavjera iz Sarajeva i da bankarski sistem u RS nije bio u nikad boljem stanju, kad se tužilaštvo uključi, onda počnu tisra kako je BiH tamnica za srpski narod, kako je to opet tamo neka blelosvjetska zavjera, i na kraju balade Agen. za osiguranje depozita isplati pare"sitnim" deponentima, a javne pare propadnu jer imovina banke ne može namirit te pare,i na kraju "ujo vuk magarca".