Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte zaboraviti da ce i on u istu crnu zemlju kao i vi.
za razliku od ovog SKRTICE, Bill Gates svake godine minimalno donira 1-2 Miliarde Dolara za dobrotvorne svrhe. A ovaj skrtica ne da nikom ni CENTA, ko da ce ih ponjeti sa sobom na drugi svijet
nisu lose te bugarske d.r.o.lj.e.
sad ce ubavo devojče š.u.p.k.a.a dati.
Sta se lu.daci palite....pa ne dolazi kod vas:-))))
Pa nece u Sarajevo sigurno...
OVO JE SUPLJA PRICA O NAJBOGATIJEM NA SVIJETU (COVJEKU)...Prvo ovo nije COVJEK nego REPTIL, a drugo on nije ni STOTI NA LISTI.... Pravi vladari i MILIJARDERI su ILUMINATI (ROKFELEROVI, ROSHILDOVI, PAPA, KRELJICA ELIZABETA, BUSHOVI................, a Bil Gejts, ovaj papan iz Meksika, kojkakvi Sorosi i arapski pavijani iz Saudijske Arabije su SAMO NJIHOVE SLUGE...... Da li ste ikada culi za BILDERBERG GROUP ????
Dobro je da privatnim avionom dolazi. Drzavni kasne...
E jarane da mi je samo 5 km iz njegove kase da sutra odem na ćevape.
vakim ljudima ne treba dati da umru
Jbt njemu je i milion sića
sta se co\'ek folira cuo da je dacic bio u skoplju sad odma i ovaj de da ne zakasnis
of of of ovaj dolazi da kupuje MK, miljardu dolara baby...sljedeci film hahahaha i drzava je tvoja:)))
Mamlazi jedni, tačno je da daje i radi poreza, ali njegova fondacija \"The Bill & Melinda Gates Foundation\" je najjača dobrotvorna fondacija koja je do sad donirala minimalno 30-ak MILIJARDI $. Dali su 750 miliiona za cijepljenje oboljelih u Africi. Ako je se tako oslobođa poreza - što onda svi ne daju silne milione? Čovjek je rekao da će nakon smrti skoro sve dati u dobrotvorne svrhe - samo ostaviti djeci po 2 miliona ili tako nešto, što kad se uzme njegovo bogatstvo u obzir - to je mizerno.
U sedamnestoj dilao za 200 pezosa.
@@ macan ... mazlume jedan Bill gates daje pare svake god u dobrotvorne svrhe samo s jednim razlogom ->RADI POREZA
ne znaš ti vlašino ni na kojem je kontinentu Liban a kamoli da si nekog Libaca sreo u životu ;)