Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na svjetskom trzistu poskupi cent, kod nas odmah podizu cijene, pojeftini za sto dolara, kod nas imaju stare zalihe?! Pa gdje su ti bile zalihe kad je poskupilo?!
Naftaši FBiH su udruženi u KARTEL, u cilju monopoliziranja tržišta. Da je države, bio bi antimonopolski ili antitrust zakon, a ovako nam mogu raditi šta god im se ćefne. Ja sam i jutros nalila samo za 10 KM, čekam sniženje.
Kako IDIŠ prodaje naftu na crnom tržištu i cijena na globalnom nivou pada. Pa kažite da od "terorista" nema koristi.
Niti je crno trziste, niti su kolicine velike. Velika je neinformisanost ocigledno.
Ako je ovim lopovima mala marza kako svaki 10 dana nove benziske se prave??? Znaci uzimaju nas lopatom... mislim na ove nase "domace" kako ih nije sramota...
Kod nas nafta i naftni derivati ne mogu pojeftiniti iz prostog razloga što je poskupilo brašno. svjedoci smo da skoro svi radnici na pumpama, a i šire, nemilice jedu hljeb, kifle, peciva i raznorazne peksimete. Očekivano je da nafta poskupi da bi mogla pratiti trend potrošnje brašna u pekarama." Lako je u Saudiji i na arapskom poluostrvu đe ne uspijeva 'šenica. Haj ti, brajko moj, ođe kopaj naftu i nemoj 'ljeba jest!" Istakao je resorni ministar rudarstve, energertike i druželjubivosti.
nafna mafija. kada treba cijenu dici istog momenta je svi dizu. Samo treba dozvoliti slobodno formiranje cijene pa bujrum da vidimo ko ce biti skuplji- jeftiniji
ma koliko god da je skupo ili jeftino moj dobije tarifu 20tku u rezervar
I to sve zbog Putina... a uz to dokaz da joj vjestacki dizu cijenu radi zarade.