Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda necemo imati povećanje cijene veće od 5 pf po litri. Ako sene vartam, prije par godina kod ove cijene barela, litar dizela je bio 1.60 KM. Živjela vlast.... Pa još neka neko kaže da nema države....
Odmah uduplati akcize na gorivo. Treba nama državnim službenicima para a moramo osposobiti i ove željeznice neka nešto rade.
Dali će doći vrijeme da i kod nas skinuti ovoliki harač sa goriva jer je bezobrazno skupo? Hoće li ova država ikad napraviti zdravu konkurenciju na tržištu kako bi ovaj narod konačno mogao normalno da živi. Trenute cijene u odnosu na barel na svjetskom tružištu su klasična OTIMAČINA. Bravo za insitucije koje brinu ovom problematikom.
Kakva je nama korist od toga, pumpadjije pri samoj najavi poskupljenja nafte na trzistu automatski dignu cijene derivata a kad je pojeftinjenje onda rijetko ili nikako ili minimalno skinu cijenu za par bijedni pfeninga.