Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo nam informacija čije lijekove treba izbjegavati.
Mah, dzaba govorit.
Svaka čast Bayeru na potezu. Sad su sva govna na okupu.
Već sam se bio zabrinuo za budućnost GMO.....
Već sam se bio zabrinuo za budućnost GMO.....
Već sam se bio zabrinuo za budućnost GMO.....
NO to GMO!
ja kao posavac, napisat ću samo jednu riječ: ambrozija
...što bi rekli "trovači svih zemalja, ujedinite se".
Bosanci kraljevi u teorijiama zavjere.
Bosanci kraljevi u teorijiama zavjere.
Bosanci kraljevi u teorijiama zavjere.
Da ti hoce svaki dan, svih 365 dana u godini, na stolu za dorucak, rucak i veceru bit Bayerova hrana. I da je jedes dok ti dobro ne zajebe organizam. Za mozak nema potrebe, tu je vec dovoljno prazno.
@F3ARL3SS9 Da! svim zagovaracima GMO i ja zelim isto, da se puste suplje, samo da jedu pa cemo da prosudimo na njihovom primjeru je li stetno ili nije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Krajnji cilj im je smanjiti populaciju na zlatnu milijardu.
I to ne bilo kakvu zlatnu milijardu. Sve bogati do bogatih, uglednih, vaznih i nadmocnih.
@F3ARL3SS9 Tako piše na internetu na onim stranicama o teorijama zavjere.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gdje su ona govna sto se svjesnim i razumnim ljudima, koji znaju sta se desava sa svijetom, rugaju i nazivaju ih ludim teoreticarima zavjera? Gdje ste pacovi? Dabogda jeli Bayerovu hranu.
Sad smo ga najeb@li
Oni hoce kontrolu da imaju nad sjemenom dok SAD sa HARPA projektom pokusava da kontrolise pad kise i prirode tako da za nasu djecu ces morati biti podoban globalnoj politici da bi ziv ostao... Evo svjetskog kriminala i korupcije na naj visem nivou a nama serviraju kako su oni eticki i zakonski primjer... umjesto da zakon vlada ovi vladaju zakonom pa sebi obezbjede sta god hoce