Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma ja , rade za svjetske brandove , a plaće i uvjeti rada ko u Zanzibaru
sta ste se dohvatili zanzibara svi hahahah , to je bilo figurativno a što se tiče ovih firmica , ne kažem za ove baš da je tako , ali znam za one gore u sklopu ˇ"Borca" što su , kako rade i šta rade , kako se odnose prema radnicima i koliko ih plaćaju ( čast izuzecima )
jeftina radna snaga
političari su zadovoljni,što više bjede lakškše vladati i to je to.I sad hajmo bosno bosno i hercegovino. Dokle
Svaka njima cast da rade bilo sta ali naslov je totalno pogresan, oni samo stancaju robu po kalupu za mizernu placu
Ovakve ljude cjenim, mozda nije plata nesto velika, mozda biznis i nije nesto velik, mozda i nema neki potencijal za rast, ali bolje to nego da se piju kafe i sjedi kod kuce; bez truda (ovdje su defitivno izuzetak politicari) nema ni napredka
samo ne upratih nigdje u tekstu koje velike svjetske brendove ako je ko upratio nek javi
4. slika - je li ovo marketing za 'damu'?
Par obuce koji se proizvodi u BiH u prosjeku se placa 8 -20 KM po paru.Dok se taj isti par prodaje u inostranstvu po nekoliko stotina KM.Plata je naravno minimalna.Tako je gotovo svugdje u svijetu,jer to nisu placeni poslovi.Ipak sretno,nadam se da cete uspjeti i daleko dogurati.
Pazi bona po prstu ćeš
bolje receno mladi u BiH se iskoristavaju kao radna snaga u tajvanu
imaju platu 400 KM
Školarac gdje standard?
Školarac gdje standard?