Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MI bjezimo iz BIH nemamo sta da jedemo a stranci nam okupiraju vlastitu zemlje grade resorte hotele i kuce i uzivaju u prirodi sa prepunim dzepovima naravno
@ACK nema se šta dodati, osim komentara da se nema šta dodati.
@brcak108 Nabijem ti seku na kardan glupu....debilcino jedna glupa mrsss u rupu
Al ce raja da uziva u ovim sadrzajima
Udaj se i ti pa ces uzivati :)
Ja znam da hocu iako primam prosjecnu platu.
Mogu misliti kako ove bosanske srbe boli što se sve ovo gradi u Sarajevu ? :)) Big Selam za vas, cmok :))
@Sarajevo2020 Eto pocrkasmo zbog arapskih muadžera što vam žene vaše žene!!!
@brcak108 Eto vam hovana niz Mamutovac, vode nemate a miši i guje se nakotili. Prodao bi vam mačka ali on neće u peksinluk !!!
A jel' iko vidio tlocrt ovih vila na njihovoj stranici? One garaže nemaju, auto planirano da bude parkirano ispred kuće. Bit će im veselo u p'o zime.
Balije, ezdepeovci i druga islamofobna stoko....ovi vam ne unistavaju prirodu? Ne kupuju vam djedovinu? Ovi su dobrodosli? Samo nek nije arap, ha????
sabit iztarcina..
i zene pocele da rade sa arapima
Neka fala Bogu nek se gradi.
bosanci su , osim u titovo doba, malo sta napravili. uglavnom su im pravili drugi. prvo su pravili turci, pa austrougari. mi se danas uglavnom ponosimo i hvalimo onim sto su napravili drugi: raznim mostovima, dzamijama, crkvama, vijecnicama ...
Ovima koji laju na turiste (arape) ko vam je kriv pa nemozete sebi priustiti ni jednu BiH-a ljepotu koja nudi, radite pa zaradite ko i vas Bake i ostali uhljebi (neradnici) sto zaradi jer ga vi birate!! Vi nasli da ljagu bacate na turiste koji su zaradili svoj novac i posteno ga potrose gdje him je ceif, daleko ste vi jos od demokratije!
@mozebitbude hebem te nepismena
@Tiger ti si samo pismen za hebavanje pitaj baketa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijep hotel za arapske turiste.
Sve narod protiv Arapa, a da nije Arapa ku*ac bi se ovakve stvari pravile.
@New_Folder hoćeš li ti imati koristi od ovih hotela?
@LijepiHuso hoce, moRe im hamalit kad dodju!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ljudi izgradili 90% objekta i ja tek sad cujem za to. Arapi postavili kamen temeljac viču na sve strane. E moj Bošnjo na koga se ti ugledaš
MGallery resort by Sofitel u Tračinu kod Sarajeva bit će otvoren do kraja 2017. gdje je TRAČIN?
@UZORITI ali piše TRačin, ne Tarčin, nego TRačin
@UZORITI ispravljeno je, bilo je prvobitno u naslovu
Zamisli da stanovnik Tarcina pocne citati ovaj naziv... hahahahah
Svi kod Sabita !!!!