Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije tacno da je Merkator bio redovan. Ovdje se tako bahato ponasaju, po 50+ KM traze samo da se unese novi proizvod u sistem i to po radnji. Nakon toga, nikome ne rade kompenzacije, povrat se podrazumjeva i to vrlo nepovoljno i na stetu svih lokalnih kompanija. Za svoje firme imaju najbolje police i najbolje uslove.
Ah, ljudi jednostavno zarađuju na vašim parama... Što duže držiš tuđu lovu, možeš više da zaradiš Šta bi bilo da vi dugujete merkatoru....
konzum je gori pet puta od merkatora, pa to što ovi produžavaju rokove plaćanja za jednu sedmicu i nije toliki problem.