Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
glupo i besmisleno. vaznije je da je zivotinja zaklana nego sta je zaista jela. niti jedna industrijski proizvedena zivotinja ne moze biti zdrava. glupi zakoni bez ikakve znanstvene osnove, ali nema veze nek firme dobijaju te glupe certifikate i nek bilanca stima i u firmi i u islamskoj zaje.nici :-)
@za Košir jevrejska hrana(כשרות הוא מונח ביהדות למערכת הכללים הקובעת מהם סוגי המזון המותרים והאסורים באכילה) je sa još višim standardom čistoće i zdravlja nego Halal, ali u svakom slučaju i Halal hrana je zdrava nema sumnje
@Mujo koliko ti mozes sa´mog sira pojest
ma halal je zakon, nista dok c.e.r.a ne udari svoj pecat i pokupi lovu, pa makar bili i pilici uzgajani hormonima rasta. standard u p.m. neki ne razumiju sarkazam :-)
ovo ne znači da je njihov proizvod bolji ili lošij, već se samo štite od zlouporabe. a slažem se da je halal hrana najviši standard
kakav livanjski nejma sira do sandjackog
nista to, jek kad bude h.a.lal ja cu to jesti.