biznis
74

"Lijepe kućne stvari" otvorile svoja vrata u BBI Centru u Sarajevu

(Foto: Nedim Grabovica/Klix.ba)
Od 10. Jula 2016. godine "Lijepe kućne stvari" otvorile su svoja vrata u BBI Centru, na trećem spratu. U atraktivnom prostoru na 250m2 moguće je pronaći sve što vam je potrebno za savršeno uređen dom.

Uz prošireni i dopunjeni prodajni asortiman sa novim brendovima poznatih svjetskih proizvođača iz oblasti dekorativnog namještaja i uređenja doma, Lijepe kućne stvari nude atraktivna sniženja I posebne pogodnosti prilikom kupovine.

"Da bi našim kupcima olakšali kupovinu obezbijedili smo i dostavu na kućnu adresu", saopšteno je iz trgovine Lijepe kućne stvari. "Pozivamo Vas da nas posjetite na novoj adresi u BBI centru, na trećem spratu i da uživate u pažljivo biranom asortimanu dekorativnog pokućstva, namještaja i posuđa koje odlikuje vrhunska kvaliteta i savršen dizajn ", izjavila je Aida Zjajo, direktorica..

Radno vrijeme je od 09:00 do 22:00 uključujući i dane vikenda! Kako bi kuća ili stan postali dom, potrebno je mnogo ljubavi, povjerenja, radosti, strpljenja i naravno "Lijepe kućne stvari".