Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je sa kamatnom stopom, nesto je presutase?
Dok je ovakvih \"bh patriota\", BiH ce uvijek biti u kurcu!
Bolje kredit i da rade nase firme nego da uleti strana firma kao Strabag u Hrvatskoj (Zagreb-Macelj) ili u RS i kasira lovu naredni 20-30 godina od putarina
lafina, sve je ovo lafina
ma supku se glima stolica pa sta da izmizli opet auto put...........!!!!jebiga brankovicu...odstupi vidis da si nesposoban totalno!
TO JE SVE ŠUPLJA PRIČA ! Nema ot tog puta ništa ! To se već decenijama planira a anda se sredstva popiju i pojedu, razvuku i pokradu i sve ponovo padne u vodu.
Kada je Brankovic izgradio cuveni tunel vjerujem ako bude imao podrsku da ce izgraditi i auto put...
Sta znaci supsidijarni ugovor? Kad vec spominjete neke pojmove koji su toliko specificni i nepoznati da bi onda trebali i da ih objasnite a ne da se samo onako gadhate s njima.
A dio do Mostara ništa..cemu onda ovaj koridor??