Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Natakarili se na pusace... a pederi slobodno setaju ulicama, jos se i za ruke vode. Biti peder je zdravo, normalno, sasvim ok i bezopasno za ljudsku vrstu. Naravno, pusaci stete svima, nije zdravo pusito, cak i ozonska rupa se povecala... sve zbog nas pusaca. Budite pederi - zivite zdravo, mamu li im demokratsku!
naravno da ne moraju prodavati po staroj cijeni. Prodavat ću kutiju cigara za 10,00 KM jer ću staviti maržu od 400% i to se nikoga ne tiče već samo mene, jer u ovoj državi je SLOBODNO FORMIRANJE CIJENA od strane prodavača.
Ee kad je Drina marka bila valjalo je.