Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema ni autoputa bez turaka...
svaka cast ovoj vladi na ovakom velikom projektu i sporazumu koji ce zasigurno oporavit posrnulu ekonomiju...samo tako nastaviti
super
Tako je, Turci uzimaju pare,naša djeca i unučad će vraćati kredit. SDP uzima proviziju 10 %. Zato im je i stalo da ovo ubrzaju, a Nikšić (dabogda mu za lijeka trebalo) reče da će naših uposlenih radnika na auto-putu biti 5000.Koga laže- očito ove hajvane iz SDP-a koji su u stanju pisati ove maloumne komentare podrške.
jbi ti to, neka Turaka.......
pa nije 176 miliona maraka nego 176 mio eura, prpravite to, bagro jedna
da su nam ti _Turci htjeli pomoci, oni bi napravili put jos prije 10 godina, nego sad ga prave kad su ovi dali kredit, ali i to je bolje, nego da Slovenci dodju i pare pokradu
kako Turci dodju cim namirisu pare, inace bi nas pustili da skapamo od gladi i zedji
Nek su Turci dobili ovaj poso nek vlašadija pocrka od muke, treba im i Telekom prodati.
Strućnjak najduža i najskuplja dionica je iz guzice u gavu !
Hvala na pojasnjenju. Sad je sve jasno. Dakle radi se 16 km puta plus sve sto si nabrojao. Ne mozes ti nasem narodu ugoditi. Uvijek je neka kradja, jer nam je to postalo normalno. Ali se bunimo samo kad se nesto radi i gradi. Kad se stvarno krade svima pred nosom, suti se. Bolesno.
1. Ne znam - piše se odvojeno; 2. kaže se stručnjak a ne strućnjak; 3. Pojma nemaš kako se pravi tender, a misliš da je svak lopov jer živiš u lopovskom društvu pa ti je to normalno. ovo kako mi radimo na Balkanu NIJE NORMALNO, ali ne znači da su svi nenormalni.
LAŽETE, ONI DAJU PARE, A MI VRAĆAMO. VI STE POTKUPLJENI LOPOVI. TO NIJE USLOV ZA DOBIJANJE KREDITA.
dionicu grade turci ispali im qurci
More Marko ne ori drumove, more Turci ne gaz\'te oranje...
Na ovoj dionici se nalaze 10,2km autoputa, 3 tunela ukupne duzine 1700m, 3 vijadukta ukupne duzine 1060m, petlja vlakovo, 10 putnih prolaza, oko 6 km lokalnih puteva ukljucujuci spoj sa petlje vlakovo na mostarsku raskrsnicu, i naplatno vlakovo.
Ovi dežurni SDP komentatori su fakat presmiješni :D