Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo gradite!
svaka cast
Dragi moji sunarodnjaci: prvo, most se gradi kreditnim sredstvima koja ćemo mi i naša djeca vraćati, drugo, ovu dionicu finansira i gradi Federacija BiH, a ne, na moju veliku žalost, Bosna i Hercegovina, treće, ministar Hadžić je tu samo radi lične promocije jer ministartsvo na čijem je čelu nema nikakve veze sa ovom dionicom i četvrto, ova tehnologija je odavno prisutna i opštepoznata u našoj okolini i šire. Da nam bude sretno sa ovakvom politikom i kvazi političarima - moj ispolitizirani narode.
jao vid' armature ja se jadan satra da skupim za 5 Q mreža ima li kakvih reslova? :\
pare za ovu dionicu su obezbijedjene za vrijeme sda vlade, a i ugovor sa domaćim izvodjačima potpisan...a svaka čast za velikog neimara avdu tucea
Moja komsinica veli da je i ona nagurivanjem dosla do petero djece al veli da nije bas sigurna sto se tice nagurivača.
Da, da naravno sve se pise u pozitivnom smislu a, ne pisete kako su kuce ured unistene od detonacija, ne pisete kako ljudi nisu mogli spavati jer citavu noc su se cule explozije?
`Ovaj most je specifičan po tome što je to prvi most u BiH rađen sistemom postupnog narugavanja` Ja sam bio ubedjen da mostovi sluze za spajanje a ne za naruguvanje ;-))))
Jeste, uvijek je bilo naguravanja kod nas, a sad je to postalo i svjetska disciplina, tj. prevelo se u svjetsku tehnologiju!
pOlako http://www.youtube.com/watch?v=-m3AsuKsRbc
@bosančeros nikakve pola bosne Srbi nisu prisvojili.Ako mislis na entitet BiH RS koji zauzima oko 45% BiH od kojih Srbi kontrolišu 30-tak onda neka ti je bog na pomoci.A i tih 30% nije Srpsko nego Rusko,Njemacko,Italijansko,Americko....kako je sta ko kupio i zauzeo.Ti imas svoj komp i jaro niko te nit sta pita nit sta zarezuje ni 1%. Ako je ovo stanje nesto sto su Srbi zeljeli to su mogli dobit i mirnim putem,zamijenit stan u Sarajevu za stan u Bratuncu i napustit posao profesora u Tuzli za posao beraca kupusa u Bijeljini moze svaka budala.
Most nece doci u upotrebu narednih 5 godina sigurno, pa nije ni zavrsen jos :S A narod ko narod, pusi gluposti
postupno ili postepeno naguravanje, bilo kako bilo, ima jedan sexualni karakter u sebi ;-)..... tako da ova tehnika gradnje mosta ima garant jednu veliku sigurnost i buducnost.... cestitke.... dajte jos ovih naguravanja, malo vise nam treba u Bosni i Hercegovini....
@bosanceros! Elvise, Elvise.... ma znas ti dobro sta je
GLASAJTE ZA SDA DA VRATE SCT... OVI NASI NISTA NE ZNAJU...
Ovi što su u ekstazi čim vide Prvi Reket BIH, hljeba će biti željni kao i njihova djeca kada se budu vraćali krediti za izgradnju auto-puta.
Mi se oduševimo kada nam ga Damir postupno nagurava. Ja što je dobro.