Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konzum daleko ispred Binga. Svaka čast
@dervofincii ajde ba sto bi se pricalo o tome...to su posteni ljudi. A nema veze sto su tui isti ljudi za vrijeme rata u kiseljaku kupovali brasno za 50KM a u Sarajevu ga prodavali za 5000KM. Amko,Hose,Gađo.... i jos poola sarajevksih tajkuna.!
Po cemu daleko...Evo neko moje misljenje .Prvo sagledajte situaciju iz svih uglova pa onda govorite. Vecina govori da Konzum ima bolje uredene prostore sto je donekle hajmo reci i tacno..Medutim u zadnje vrijeme je i Bingo dosta to popravio..Naravno ovi mali nazovi granapi sto Bingo drzi u ulicicama i ne pikam jer i Konzum ima isto tako pa ne odskace puno po pitanju uredenosti.Ko misli da Bingo nema uredene prostore neka ode u Brezu ili posebno u Trebinje i vidjecete da je to uradjeno solidno..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bravo konzum,na potezu je arapski bingo?
lažu!!! 100% provjereno!
Dobra Katarina pravo :)
I sta kazete treba bojkotirati konzum i hr. kompanije....
Ne mogu vjerovati da je ovo vijest. bar naplatite kad reklamisete
Pa normala da je naplaceno...Nema nista dzabe :D
Kome vi mažete oči ??? Nisam ovca pa da vjerujem u ove plaćene ublehe ???
Mudri Bošnjanin: nisi ti ovca....ti si ovan zvani bekan! :)
@deludo Izvinjavam se ako sam ti povrijedio rod dragi prijatelju, nije mi bila namjera, stvarno nisam sklon vrijeđanju bilo koga !!! Posebno se ispričavam obitelji veletrgovca i tajkuna !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Fin gest ali mislim da ce to radnici naknadni iskihat.
Naradit ce oni to ,ne sikiraj
Normalno da neće
Treba ovaj konzum ukinuti. Pa makar nemali sta jesti al dosta je da smrdljivi hrvati upravljaju. Konzum direktori sve hrvatska govnad koja upropastise nasu privredu. Sjebao je u hrvatskoj zasto neko misli da ce ovdje nas paziti. Samo hrvate spustiti na dudlanje i odmah ce se primirit
uglavnom samo hrvati i rade u konzumu
....kazala je Sadina Mehmedović, majka djevojčice Nejke i prodavačica u Super Konzumu u Tuzli....sjedi 1
uglavnom ti se mama jebe sa bookirom
PRIKAŽI ODGOVORE (3)