Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jos da sipad pocne proizvoditi eksere i nece nam biti kraja
J.e.b..o lud zbunjenog \"Zica\" proizvodi namjestaj, Drvopromet prodaje hranu, ministar saobracaja i telekomunikacija je ortoped itd.
kolko je meni poznato stolice ce se proizvoditi za poznatog kupca vani (vece trziste je lakse naplatit). fabrika ce imati 500 uposlenih. inace, kaze mi momak koji radi u Zici da su plate redovne a izgleda da su vece od prosjeka tog biznisa (zica, zeljezo, mreze i sta god rade). sve u svemu nije lose za domacu industriju i okolnosti.
Svaka čast SDP! Tako se stvaraju radna mjesta i održive firme! Mada ovo nije interesantno kao kada Tihi i Bakir privatizuju firmu preko jerana i familije pa je na tenane prodaju. Možda je ipak bolje da se vratimo tom režimu. Vratite nam velikobošnjačke porodice da upravljaju našom zemljom! Živila SDA! Živio novi feudalizam!
Kaže proizvodiće se ubuduće stolice........ Gdje su guzice za tolike stolice??????? Ma koga foliraju....... Isto ovako su poredane mašine i u Žici za proizvodnju pločastog namještaja. Lijepe slike nema šta! A gdje je proizvodnja???????
Pilav uložio \"maglu\" u Žicu, 2/3 firme srušio i \"opilavio\" 3,5 miliona samo na željezu i otpadu od rušenja, a sad hoće da se bez para \"kutariše\" ostalih preostalih radnika Žice i da preostalu 1/3 Žice \"unovči\" i poravni do kraja. Kad li će više krenuti revizija pri(h)vatizacije?
Majmune jedan...
koja je ovo ubleha i bacanje prašine u oči narodu!
rvi bolan kakav radoncic alija ili bilo ko drugi ovaj kloc ce ostavit jos 160 ljudi bez posla uzeo je nesto sto se zvalo drzavno a sada je njegovo a omogucili su mu upravo ovi pitaj ove ljude za koga ce glasat brate za peru ce glasat ali da imaju poso, ti jos iz rata nisi izaso ili si i ti 100 posto invalid al iz 1 minhenske
Unipromet, Žica, Točak, May, Dukat sve firma do firme. Jel ko uspio naplatiti šta od ovih vrhunskih kompanija? Neka javi kako?
jbmu opet ko neki dan sa preradom voća u Dubici. :) Ja vas taman mislio pohvalit kao otvarate novu firmu a ne džamiju. :) Kad tamo radi se o opljačkanoj prijeratnoj firmi. No dobro, možda treća sreća.
nek je tebi radoncic platio da pjevas po forumima i stranicama Volio bih da hoce sbb dobiti izbore da vidite kako se za 4 godine unistava vise nego bilo ko drugi za 20.
to ti je ono kako ko dolazi tako te jeb u zdrav mozak
Poznajem covjeka koji je nakro toliko da je napravio dvije, tri kuce (bez iakakvog kredita, i nije bio u inostranstvu, ne zna ni da da gradi kuce), zaposlio kecrku sa OSNOVNOM SKOLOM u KCUS u stalni radi odnos, u zalihama ima ukradenog svega i svacega da mu moze biti za zivota a to se sve desilo poslije rata tj U Alinoj BiH!!! I on psuje Aliji majku na svakom koraku, ne valaj mu on, tesko mu da zivi u Alinoj BiH!!! Predpostavljam da si i ti identican primjer, ednog takvog \"napacenog od plajcke\" covjeka!!!!
Obzirom da smo mi zemlja izasla iz rata sa srusenom privredom,srusenim i opljackanim fabrikama ne cudi da nova vremena nose nove izazove i drugaciji pristup trzistu ,nema vise socijalizma ,zemlja je duboko podijeljena po nacionalnim savovima ,srebi naginju srbiji ,hrvati ce radije kupiti proizvod Krasa nego Vispaka i td ,opet zahvaljujuci korupciji i kriminalu u nasem drustvu dolazi do sporog oporavka privrede,jedino je mali broj tajkuna imao koristi u svemu tome
ovo je vruhunac lopovluka od same privatizacije pa do ovakve prodaje kako elita potpomognuta stranackom elitom se bogati a za vas je to ekstra vjest jer vas niko nije radio u ove dvije firme a i zaradilo se par stoja pravi novinari nema sta ................. isto docekali...............
Proizvodnja namjestaj?! Jos jedna firma koja ima da propadne zbog namjestaja. Pelet je OK, toga se moze prodati koliko god napravis, ali namjestaj, to u velikom luku treba da se zaobilazi.