Vozni park
201

Kompanija Megamix Sarajevo ostvarila saradnju sa premium brendom vozila Mercedes-Benz

Kompanija Megamix d.o.o., jedna od vodećih distributera proizvoda za ugostiteljstvo u Bosni i Hercegovini, ojačala je vozni park sa novim Mercedes-Benz vozilima koji zadovoljavaju najviše kriterije distribucijskog sektora.

Svečanim uručivanjem ključeva i primopredajom vozila marke Mercedes-Benz u prodajnom salonu STARline-a Sarajevo, završena je isporuka Mercedes-Benz Sprintera kompaniji Megamix Sarajevo.

"Realizacija ove nabavke omogućit će redovnu revitalizaciju voznog parka i zadovoljavanje povećanih potreba kompanije Megamix. Ujedno će se i dodatno osnažiti segment logistike i transporta koji je od iznimnog značaja za ukupno poslovanje, s obzirom na poslovni rast i moderne izazove u transportu i distribuciji", istakla je Andreja Sušac, Izvršni direktor za upravljanje rizicima i nekretninama.

Kompanija Megamix, koja je ujedno i sinonim za pouzdanost i kvalitetu transporta, fokusirana je na prijevoz visokovrijedne robe pa samim time biraju pouzdane partnere i visokokvalitetna vozila s jakom servisnom mrežom koja mogu ispuniti zahtjevne kriterije.

"Kompaniji kao što je Megamix brzina i kvalitet predstavljaju ključ uspjeha. Veoma je važno u svom poslu imati dobrog partnera. Saradnja sa kompanijom STARline Sarajevo i brendom Mercedes-Benz je na obostrano zadovoljstvo i naša saradnja će se nastaviti i u budućnosti″, izjavila je ovom prilikom Andreja Sušac iz komapnije Megamix.

Saradnja sa kompanijom STARline Sarajevo i brendom Mercedes-Benz-om pokazuje da vozila sa trokrakom zvijezdom zadovoljavaju visoke zahtjeve ovakvog obilka poslovanja istovremeno čineći ovu kompaniju konkurentnom kako na domaćem, tako i na europskom tržištu.

"Kompanija STARline Sarajevo prepoznala je Megamix kao strateškog i pouzdanog partnera i nadamo se da će isporuka Mercedes-Benz Sprintera biti namjenjena obavljanju efikasnog i uspješnog poslovanja Megamixa i u budućnosti. Sprinter je naše najprodavanije vozilo u distribucijskom prometu. Svestran je i omogućava različite vrste nadogradnje. Dolazi u različitim izvedbama, na prednje, zadnje i na sva četiri kotača. Od ove godine imamo unapređenje sa novim motorom OM654, što Sprinteru omogućava da bude najekonomičnije vozilo u ovom segmentu", izjavila je Aldina Hadžić, Izvršni direktor kompanije STARline Sarajevo.