Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za Bimal.Sve cestitke. Eno i Vispak se oporavio otkako ga je AS grupacija preuzela. Nadam se da ce se podici i Agrokomerc, Hepok se polako opravlja. Moramo jacati nasu domacu prehrambenu industriju. Steta za sarajevski UPI, kao najjacu korporaciju sto je opljackase i unistise. Kupujmo i koristimo domace, cuvajmo i gradimo radna mjesta...
Solidna reklam; podrzavam. Svaka cast, malo su poskupi kad je u pitanju ulje, ali valja ih podrzati koliko se moze...
Obavezno sto prije prodati firmu Ruskom, Bugarskom, ili Grckom ivestitoru, raspustiti radnike .. kao i sa svim drugim firmam koje su krenule pravim putem.. :)
Stavimo sbe domaće firme koje vrijede ispred stranih, tek kad 70% naše potrošnje budu proizvodi domaćih kompanija narod BiH će stati na zelenu granu.
Aferim za Bimal, samo naprijed!
Bimal... odakako je izasao... A ni Agragold nije za odbaciti... Strana ulja za mene nisu dolazila u obzir... Nazalost sada sam silom prilika vani pa kupujem sta ima ovdje ali zalosno je koliko su slabo zastupljeni nasi proizvodi vani.... Neki "Kelemendi"proizvodi (sudzuka, kisele paprike, ajvar) se vode kao bosanski.. nigdje veze
Bravo za Bimal. Ja uvijek kupujem njihovo ulje. Kakvi Dukati, kakvi Vitali, njima ne dam ni feninga, jer oni sav prihod iznesoše iz ove države, kao i trovački lanci Konzum, Merkator (Slovencima koji su opljačkali naš narod i uzeli njihove ušteđevine, pa se sad prave ludi da dajem pare, nisam lud), Interex i drugi, mogu da se slikaju, jer i oni isto tako pljačkaju naš narod.
I pored ovakvog odlicnog domaceg ulja, odlicnog brenda, ja u prolazu slusam komsinicu kako govori drugoj kako ona nece to ulje, ona samo ono "Flora" ulje koristi (misleci na Floriol)...a cim prvi jedva ceka postara s penzijom i pita se sto ga nema...e pa napuni ti Madjarima i "Flori" dzepove pa nek ti oni napune budzet iz kojeg cekas penziju !
lijepe vijesti, lijepe :)
dobro ulje za cevape