Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikolko, sve se pretvori u mercedese.
A jesu se pocele trositi ili su jos uvijek akumulirane?
ZA OVU NAPACENU PRIVREDU SPAS JE U U DRZAVNOM INTERVENIONIZMU ZATO STU SU SVE VELIKE ZAPADNE EKONOMIJE NA TOM PRINCIPU RAZVILE KVALITETAN PROIZVOD/EKONOMIJU I ONDA NAMA PRODALI PRICU NEOLIBERALNE DOKTRINE SLOBODNOG TRZISTA LISAVAJUCI NAS TE PRVE FAZE KAPITALIZMA? ZASTO KVAZIINTELEKTUALCI SE U PERIODU PRIVATIZACIJE JAVNIH DOBARA SE TOME NISTE SUPROSTAVILI VEC STE ZA BAGATELU DALI SVE STRANCIMA I RATNIM PROFITERIMA I SAD HOCETE JAKU PRIVREDU. NE MOZE TO TAKO.
20x manje nego sto se pokrade...
Bilo bi dobro da neki novinar izračuna koliko sistem koji naplati ovih 28 miliona potroši na plate zaposlenih koji rade u okviru ovih 28 miliona na svim nivo ima vlasti. Baš me interesuje da li su u zbiru u plusi išta. Hvala.
I donijeli naredbu o obaveznom nošenju maski kažnjavaju gradjane a da nisu podijelili maske. I da ih nema u apotekama. A mi dajemo pare i oni moraju znati da te pare nisu samo za njih već i za zaštitu gradjana. Opet pitam kada ćete maske podijeliti?
Dje su pare namjenske za to
Mijenjaj naslov u koliko se novca godišnje ukrade...
Nepravda od tih 26 miliona 20 miliona pripada nosiocima europskih vrijednosti sa Kupresa. Nece vise SDA pljackati majorizovani krvatski puk.