Komentari (225)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najbolje mi ono,kad gledas ispuni mi zelju i slicne emisije, pa kaze ne mogu fameliu prezivjet sa jednom pemzijom a po dvije cigare u ustima se puse
adtb popusis ga ti meni
adtb zini de malo da te sprchim u zvaljaru ,,,
Treba zabraniti pušenje na javnim mjestima, kao što je slučaj u Turskoj, Australiji, Italiji.. Nema mi ništa gore nego kad sjednem u kafić, i ne mogu da dišem od duhanskog dima.
Duhanskog dima, a od trave ti ne smeta?
Javno mjesto je i kafić, restoran i sl. @SandzaklijaIV
Tako ti je kad narod puši a vlast uživa.
I neka mi sada neko kaze da ova drzava pa i vecina drugih ima stvarnu zelju da smanji broj pusaca!!! Pa, drzave kao BiH i prezivljavaju od trovanje svojih gradjana! Dokaz za to je i to sto cijene svake godine rastu do maksimalno 0,5KM, ali u vecini slucajeva to je nekih 0,1-0,2KM tj. nije njima u cilju da cijena odmah skoci puno jer tada bi broj pusaca stvarno drasticno opao i to bi bio previse veliki udar i tesko bi se pusaci navikli na nove cijene, ovako, tih 0,1-0,2KM vecina JOS UVIJEK moze da prezivi tj. da se navikne! Druga stvar, ova luksuzna-akcizna roba je sa ogranicenom cijenom tj. drzava i proizvodjac-distributer diktiraju maloprodajnu cijenu i zbog toga se na kraju dodje da je marza u maloprodaji na cigarete od SAMO 2-5% tj. vlasnici prodavnica prodaju cigarete BEZ ZARADE i nemaju alternativu osim da ih ne prodaju, a roba koja ima zakonom ogranicenu marzu kao sto je mlijeko, brasno...hrana za djecu je ogranicena na 10% marze u maloprodaji, da li to ima neke logike?
a kolko suse tek pushachi napushili uprotekli 6 godina.
Od mene ga ne profitirase vise - mogli su dok sam godinama marlboro zmario. Sad od ove godine fino donese svaki mjesec lola iz hercegovine 1 kg dobre flore na vrata ba i ljepota. 20km kilogram. Što znaci prije sam mjesecno trosio oko 135 km mjesecno a sad mjesecno na duhan 20km + filteri 10km Što znaci Stoja ostade u dzepu i manje se trujem jer domaci duhan nema u sebi svakojake pogani ko sto oni u duhanari znaju nadodat aroma i zerzevata. E nece ga vise od mene profitirati a mislim debelo ce im opasti prihod od akciza ove godine jer sve vise i vise raja uzimaju duhan i motaju ..
JAVNO VAM MAMICU PRCIM!!! od sekretarice, cistacice pa do ministra i predjednika.. SVIMA NA BUDZETU PICCKA VAM MATERINA
SVI SMO MI PUSACI, DA NE KAZEM !
kako su cigare poskupile , ubiše brate nekad s onim lošim duhanom .... ne znam ima neki se pojavio u zadnje vrijeme , kad zapale zasmrdi ko vanjski WC
ma nek sam se i ovih govana riješio ...imao sam pogrešnih odluka u životu , ali mi je ova beton .....
Samo povecati, cigare alkohol i jos neki luksuz samo povecati. Al takodje treba spustiti cijene na brasno mlijeko i djeciju prehranu. Da ne ispadne da smo ispusili svu dobit. No nadoci ce na to neko. Ima jos godina da se pusi
bas mi je drago sto doprinosim hahah
znači mi pušimo a političarima pare idu :D:D:D
dobro nama dobro njima haha
i svi ga pusimo poslije (da izvinete :))
ćeif nije nipošto skup samo za naš standard previsoka je cijena cigareta. Ovo što se spominje izjednačavanje sa Evropom trebali su početi od plata pa poslije nameti.
koliko je BiH kostalo lijecenje pusaca i pasivnih pusaca?
Pušenje skraćuje cigaretu. ...