Statistika za avgust
0
Ko je najviše zaradio u BiH?
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Notare treba izdvojiti iz ovoga. Prosjecna plata notara za August 28, 500 Km . svagdje u svijetu Public Notary treba 6 mjeseci kurs i to je to odgovorni za nista. Ali kod nas fama, ako nisi clan HDZ SDA Ili SSND zaboravi nikad neces postati notar. Za ovjeru ugovora o kupovini stana 2,000 Km treba im 5 minuta jer forme su u kompjuteru samop dodaj ime i cijenu.Zalosno , ali sta ces niko se ne buni, pa onda deri majmune ko ih sisa.
Pa normalno, zato sto vas je najvise... Kvalitet se placa a ne kvantitet! Zivjela javna uprava. Nista ne radim a 3. na listi. ;)
Oni kojih najviše ima: trgovina, građevinastvo i ugostiteljstvo: najtanje prolaze a rade i po 14 sati dnevno. Jadna država.
Sta reci, nego da je nas notarski ured u Augustu 2009 zaradio neto 55.629,00 KM (malo manji prihodi - ljeto - ljudi na godisnjim). Lijepi pozdravi iz naseg notarskog ureda u Sarajevu, dodjite nam opet
ovi pod tri mene cuvaju za k***c
ovo je sve netto---A gdje su telecomi???Koliko su oni iznad ovih najjacih????
netto ili brutto ??
A gdje su ovdje telecomi???Zasto nikad njih nema na spisku???
KRIMOSI 30 000 EURA ZA POLA SATA
odbrana = vojska neko ipak stražu čuva da nas vetar ne oduvaaaaa
http://tm87-breza.com.ba/
za rudarstvo svega 100, a za vadjenje 700KM...
odbrane svojih plata ;)
3. Javna uprava i odbrana: obavezno socijalno osiguranje 1.090 KM Uprava i odbrana od cega?