Komentari (348)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŠTA JE OVO CIRKUS, MILU LI VAM MAJKU, KOJA JE PIZDA MATERINA SAD OVO, SPORIJE OD VOŽNJE P OSARAJEVU
http://stari.klix.ba/
ne dobivam obavijest kad neko odgovori na komentar kao prije ??? ako je tako zamišljeno onda ih ne kontam , izgubit će pola ljudi zbog te gluposti koju su napravili
@pazi_ujedam tnx na objašnjenju , evo sad sam dobio obavijest za ovaj tvoj npr.... kad malo bolje razmislim i bolje , jer sam znao požalit sto puta sto sam nešto i rekao i dobivao notifikacije danima a ovamo prepucavanje da Bog sačuva hahahaha :)
@pazi_ujedam sad mi je kristalno jasno sve :) kako god bolje , bar nećemo dobivat notifikacije za ono sto ne želimo
Bash je bezveze, stari klix je bio 10 puta pregledniji. Ne mora uvijek novije biti bolje
Bash je bezveze, stari klix je bio 10 puta pregledniji. Ne mora uvijek novije biti bolje
Svi ce kikserovi komentari bit sakriveni zbog previse minusa hahahaha.
Ово је сјано! Свака част на избору технологије. Лично сам више за http://electron.atom.io/ . Са овим сте решили проблем да једну апликацију имате на више уређаја. Да ли сте и за "api" серверске стране користили node.js или шта? Релно сте најбољи на простору бивше Југославије популано региона.
Mozda ljepse ali SPORRRRROOOOOOOOOOOOOO !!!!!!
2 dana treba dok se pokrene sve...nepregledno..sporo...bezzzzz
klixe, u odgovorima na komentare pise "prije 4535 sekunde"... De to malo rasclanite na satice, minutice i tako te stvari.... Ljubim was i wolim.
Dosadašnji RSS linkovi na pojedine rubrike ne rade više. Novi nisu objavljeni. Je li RSS ukinut na Klixu ?
pred kijametski dan sve ode u pm
najbolje je da vi vratite na // sarajevo-x.com // ovdje sam se sad skroz pogubio zaboravio da sam vijesti dosao procitati dok se snadjoh
ovo je mnogo bolje, svaka čast
zanimljivije
Ovo mi se iskreno ne svida nikako,sve je nekako nabacano i nije pregledno nikako..Kada vec mjenjate,trebali ste staviti opciju ili mogucnost brisanja profila,ispravljanja ili brisanja poruke..Svaka promjena je uvijek dobra,ali pitanje je dali ce se korisnici naviknuti na ovo, jer dosta nas je naviklo na stari dizajn koji je bio i pregledniji i dosta bolji od sadasnjeg.
zasad dejluje nepregledno ili dok se malo ne naviknemo