biznis
55

Kliker.ba - novi društveni online servis za pretragu i poređenje ponuda

Klix.ba
Od ovog ponedjeljka i zvanično je javno dostupan društveni online servis <a href="http://www.kliker.ba/">kliker.ba</a>.

Na jednom mjestu, svima dostupno, jednostavno i besplatno, kliker.ba nudi bazu aktuelnih ponuda bankarstva, osiguranja i telekomunikacija.

U potrazi za informacijama, danas je, uprkos internetu, teško pronaći sve ponuđače i aktuelne ponude na jednom mjestu. Osnovni cilj servisa kliker.ba je korisnicima olakšati i pomoći u izboru najbolje kupovne odluke. Servis prikuplja i objedinjuje sve aktuelne informacije vezane za ponude banaka, osiguranja i telekoma na jednome mjestu. Omogućeno je poređenje kredita, interneta, osiguranja vozila, mobilne telefonije i drugih usluga. Baza trenutno sadrži više od 1.000 ponuda svih relevantnih ponuđača iz BiH.

Kao značajna funkcionalnost omogućena je društvena interakcija - otvoren i objektivan kanal koji je svim registrovanim korisnicima besplatan za korištenje.

Korisnici ocjenjuju ponuđače i usluge, komentarišu, prenose vlastita iskustva i tako savjetuju druge posjetioce. Registrovani korisnici, pored mogućnosti ocjenjivanja i komentarisanja, mogu uređivati vlastiti profil. To im omogućava pogodnosti - snimanje pretraga i ponuda, aktuelne informacije ponuđača i korisnika. Sve ponude moguće je podijeliti i putem društvenih mreža.

Pojmovnik sadrži mnoga objašnjenja stručnih i komplikovanih pojmova. Svrha mu je da dodatno pomogne kod odluke time što jasno i precizno tumači suštinu i stvarno značenje opisa usluga.

Rubrika Aktuelno redovno donosi važne novosti, članke, objave i ponude usluga u formi bloga koje je moguće komentarisati ili podijeliti putem društvenih mreža. Za posjetioce koji redovno tragaju za posebnim ponudama u rubrici Akcije izdvojene su one često ograničenog trajanja, posebnih uslova sadržaja, količina ili cijena usluga.

Servis omogućava brz kontakt ponuđača i slanje upita za odabrane ponude.

Najpovoljnije ponude nisu uvijek i najbolje. Prikazane su originalne cijene proizvoda i usluga zajedno sa svim skrivenim i dodatnim troškovima kako bi posjetioci imali jasan i cjelovit prikaz ponude.

Za uvijek aktuelne informacije o ponudama posjetite kanale na društvenim medijima (Facebook, Twitter, LinkedIn i YouTube) i registrujte se za newslettere.

Kliker.ba – Zajedno mudriji