Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Amerikanci I Englezi nista ne ulazu u BiH, samo loze Bosnjake na rat.
Đe ti Asime živiš?
bravo za elektroprivredu hrvatske zajednice herceg bosne
Kinezi počinju investirati ubhrvatske krajeve nakon Pelješkog. Dodik najavio i u Republici Srpskoj Kineske investicije u gradnju. Ajooj
Dok kinezi mogu preuzimati energetsku sferu, obicni građanin jedva a vecinom nikako nemože da se prikljuci sa solarnim panelima u sistem. Koji su prevaranti nasi politicari mi toga nismo svijesni.
Pa zasto Kinezi. Zasto mi to ne gradimo sami? Kakve smo mi budale!!!
Hercegovina takodje ima potencijal za solarne elektrane
Pa kaže eu ovdje nesto odlučuje
sve, sve....ali ja ne mogu dočekati sutrašnji dan da vidim da li su na Oak Islandu pronašli jamu sa novcem....... :(
Gdje ce se odlagati to kad dotraje?
KAD KINEZI GRADE TERMKU "STANARI" ILI PELJEŠAČKI MOST (i to EU parama), ILI SADA VJETROELKTRANU BH. HRVATIMA - ONDA JE TO OK! A POKUŠAJU LI BOŠNJACI UPREGNUTI KINEZE NA GRADNJU BLIKA 7 - ETO TI NAMAH BULUMENTE IZ EU SA PRIJETNJAMA DA ĆE NAM UVESTI SANKCIJE I ODMAH SLIJEDI TRAJNA RAMPA.
cuj vjetro elektrana ukupne snage 84 MW pa to nije moguce mozda vjetro-farma ukupne max proizvodne snage 84 MW
Livno, Duvno,.Govno
Bravo Bosno i Hercegovino
Bravo Bosno i Hercegovino
Koja Bosna i Hercegovina??? Hahhahaha
(Sibam preko Livna i Mostaara u Dubrovnik na kafu potom Podgorica,Nis Skoplje svuda isti Ritam svima nam je istaa Sudbinaa)
Stace to opet u pola radova, kod nas se nista ne zavrsi😀