Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E puno vas je brate uposleno za tako jadan program
Tako je ja im svaki mjesec 50km upacujem na racun!!!
@PreporrodBosnjakaBPS Preporađaj se ti k... ja redovno plaćam pa šta zauzvrat dobijem? Informaciju da je Izetbegović opet bio na nekom SDA iftaru?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
bh telecom
Svaka cast...
pored svega što se dole dešava, oni snime i izdaju cd onog uhljupa harija, pretpostavljam finansirano lovom od pretplata..
smanjite broj radnika penzionisite stare
pa na grbaču pio-u da idu, uranjeno i bez osnova?
@pegazus nene samo po osnovu
a šta ćete jadovi dogodine kad se rasproda BHTelecom... bolje na vrijeme fatajte se noge...
Imal' u ovoj državi da bilo šta moze funkcionisati?
Hvala BH telekom, bilo bi bezveze bez prvenstva ili slusati radio prenose.
belmine nerise pokraste uhljebi sve zivo
Uhljeb za uhljeba...
A Karamehmedović... posebna priča. Klasični primjer nesposobnog SDA.- ovog kadrovnika.
SDA Telecom spašava SDA-ovog gubitaša. A telecom nije gubitaš jer svojinm računima kolje Baketove Bošnjake da bi finansirao izbornu kampanju SDA.
Idu prvi, daju vise a drže monopol..i još se na kraju godine proglase naj menadžerima.
Gledanost jeste veca ali samo zato sto je zatamljen signal svih ostalih tv kuca pa je primoran da gleda na tom kanalu. Ugasili ste produkciju, ja nesto ne primjetih veliku razliku isti programi i dalje idu, a to su silne arhivske i reprizme emisije i turske serije. A da , pa imate vijesti na svaki sat sa prognozom ciju kartu su crtala djeca vasih uposlenika da ne zaboravimo. Izgleda da je ilogo poceo dobijati otkaz, vratili ste onaj stari. Sve u svemu, i dalje nastavljate da kukate.
Hvala hahahahahahahhahhahahahahahahahahahah treba vam ukinuti svako placanje bilo kakve pretplate kad ste govna!
BHT nemoze da ima sta program a RTRS moze 2 kanala ima.Nema zakona drzavna televizija mora biti glavna svima bez veliki para nemoze imati danjasu tehiniku HD dobre filmove sporske programe tesko je kad svi vucu na svoju stranu.
A imali ste vlastitu produkciju. Nego kako iskopiraste nasa reprezentacija u objavi vecerasnje utakmice hrvatska spanija. Koja ste vi bagra. Sve vas otjerati i skresati na 20 ljudi pa da krene iz pocetka. Uhljebljenici