Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuzli danas baš onako od ruke ide hahahha
haveru ovo bas dobro izgleda!!!!!!!!!!
Još kada u septembru Bingo završi Bingo City Centar na 40.000 m2 sa Cine Starom...slana jezera....kome treba Neum i Makarska :))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sta je s ove Tuzle,te Sloboda,te stadion,te ove gradjevine.....svaka cast Boga mi I neka je sa srecom
"Luksuzne sobe sa jedinstvenim pogledom" - na šta? Ružni, monotoni industrijski grad Tuzlu. To je isto k'o da su ga naravili u sivilu Zenice
sta seres, hotel je pozicioniran bas u pravcu ljepseg dijela Tuzle,
Gdje su bili objavljeni ti konkursi za posao? Zna li neko?
ovako, hotel na prvi pogled sasvim ok, sta mu fali je dekoracija, lobby izgleda tako da svaka autobuska stanica ima vise dekoracije i neke topline, idemo dalje sa odjeljenjem za 'spa' isto tako hladan ko sibir umjesto da reflektira neku toplinu ili oazu gdje se covjek odmoriti moze, sve se to dalje vuce po cijlom hotelu, ako nemaju maste kako imaju valjda google da pogledaju, sve u svemu srednja zalost!
Slika 19, predivno ukomponovano. Veoma lijekovito boraviti u prostoriji i udisati solna isparenja. Izgleda da ce Tuzla biti prva u ovome, neka j sa srecom.
Sretno tuzlaci!
Jedinstvena gradjevina?? Wow! Jbt! Sad cu zvati Nat Geo da dodju snimati o ovom
Važno je da Tuzla nije srpska
jesu ono longplay-ke pod stolom? :)))
Ovaj objekat je najveći urbanistički promašaj u čitavoj državi.
E moj brate ne može i jare i pare! Da bi se došlo do ovako luksuznog hotela potrebno je potopiti sve firme u Tuzli, zatvoriti fabrike i unesrećiti stotine hiljada građana Nema ništa protiv gradnje u mojoj zemlji ali jako sam protiv gradnje na račun ogromnog broja obespravljenih, ugnjetavanih, osiromašenih građana Vrlo je jasno svakome ko ima 3 čiste u glavi da je 20 godina isuviše kratak period da bi se na pošten način stvorila sredstva za ovakvu investiciju čak i sa kreditima?? Lopovi
Nekad slobodarska Tuzla je zaboravila svoju istoriju, jer u vrijeme siromaštva i nestašice svega, gradila se je industrija. Nije bilo cipela osim da ko može naruči kod obućara, nije bilo platna ni konfekcije, bila su suknena odijela, pravljena u stupama na vodi. Žito su vršili sa konjima na guvnu itd, pa su se gradile fabrike da se takvo stanje prevaziđe i da se narod zaposli, a sada niko ne pomišlja ima li naćina da se i jedan uništeni veči industrijski pogon pokrene, a hotel ne znači ništa.
industriju je gradio narod a država je razumjela da mora da se radi i da se proizvodi a ne da se sjedi ispružene ruke pred MMF i EU činovnicima i prosi milostinja na ovo i ono.
Pa de eto, digni kredit u BBI banci, kamata 0.99%, stavi sve pod hipoteku i kreni! Budi industrijalac, daji plaće od 1000KM, osiguraj....daj sve što ti misliš da treba.
Mora se priznat hotel je ekstra lijep, ali ipak ne odgovara za Američke goste, samo iz razloga, što u okruženju nejma izvora nafte.
Za napredak je nauka i rad i proizvodnja ,sve ostalo bi trebalo samo pratece biti ,Od velikih zgradurina sire narodne mase nemogu nake fajde imat.
Tuzla to zasluzuje...dolazim poslovno digi niz godina u Tuzlu i grad stvarno stagnira zadnjih godina. Jbg nema bez privatnog kapitala nista. Razmislite da umjesto pjesnika na narednim izborima glasate za nekog ko zna sta je posao....
O pa fino, nek se napreduje. Bit ce odmah posla i radnih mjesta... kolik toliko... :-)