Usporavanje privrednog rasta
0
Izvještaj Svjetske banke: Crno nam se piše
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa sad je SDA izbacena iz vlasti i svi su problemi rijeseni. Prosparitet i blagostanje u reziji Zlatka Lagumdzije i Fahrudina Radoncica. Tu je iz sjenke Mile Ronhill. Ne znam kako neko moze sumnjati u idilu i jedan prosparitetan zivod u BiH a posebno u Federaciji. Ako malo zakoci tu je Komsic da da \'neopozivu\' ostavku, pa je vrati. Zlaya svira blues.
@gold evo ga taze na ovom linku http://web.worldbank.org/WBSITE/EXTERNAL/COUNTRIES/ECAEXT/BOSNIAHERZEXTN/0,,contentMDK:23212390~pagePK:1497618~piPK:217854~theSitePK:362026,00.html?cid=3001_4 Sarajevo, June 5, 2012 – Six countries in South East Europe (SEE6) face a sharp slowdown in growth in 2012 amid heightened uncertainties in the Eurozone, says a new World Bank report released today. In the short term, the report says that several countries must implement sustained fiscal consolidation to reverse adverse debt dynamics and establish a basis for more dynamic, long-term growth. At the same time, the countries are facing a considerable structural reform agenda to improve productivity and competitiveness and reform their labor markets and public sectors. ................. Contacts: In Sarajevo: Jasmina Hadžić, (387) 33 251-502, [email protected]
Znamo mi da je ona dole crna.......imali sta novije.
Kakve koristi sad od ove informacije? Zar je neka budala mislila da ce nam se pisati dobro, ako smo vec potpisali ugovor sa djavolom/tom istom bankom?
sta je,nema vise sadake heheheheheheheheh
Rijesio bih ja ove probleme u 24h samo je problem sto sam ministar sigurnosti, a ne privrede. Dragi biraci obecavao sam vam bavljenjem ekonomijom i privredom te pobpoljsavanjem istih ali ja lazem. Sada sam ministar sigurnosti i bicete sigurni. Placajte Kelemendiju reket i nece vam faliti dlaka sa glave.
a kriza jel...a čuj... nego ja sam danas jeo kalju za ručak i kalja je bila i za doručak a večeru nečemo ni praviti e nego đe ba kriza koja kriza ba :-D ma kriza zdraooo zdraooo
Oče li biti sada kakijeh donoocija
Kao što rekoh piši propalo
ZNA LI NEKO GDJE SE MOŽE NAĆI OVAJ IZVJEŠTAJ NA ENGLESKOM? BIO BIH VAM ZAHVALAN . . .