Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam staru kuću na selu, u dobrom stanju, samo je okrečiti i spremna za iznajmljivanje...ko hoće da plati 50 KM po noći extra doživljaj ima...selo, priroda, čist zrak.... :)
Iz Sarajeva se stigne za neki sahatak vožnje.
Dobro se zna šta je najstariji "zanat" na svijetu ;-)
što bi bilo dobro da vam mi iznajmimo ove naše političare, makar na godinu dana, pa ako se pokažu rentabilni, možete ih i zadržati, slobodno.
ima li ko da iznajmljuje zenu??? Ako ima nek se javi placam dobro
eee karanje je nauka,ne dolazi s parama ,)
Meni je bitno da ja taj posao obavim i posteno platim, a jesam li naucnik na tom polju nije ni vazno :) U se, na se i poda se! :) Bosanska filozofija nema je jace :))))
Naravno, političari iznajmljuju i državu i narod BiH i niko ne zna gdje je profit jer se samo krediti prikažu a i to nije baš čisto.
a kod nas sve 1/1. ahihihihihi. eo vam ga .I.
Pricajte nasim lihvarima o tome
...pitajte naše političare koliko donosi izdaja naroda...svog, dakako.
:)))
Da sam ja NEKO, ja bi komplet BH izdao, :)
billu
gatesu
Kako iznajmiti golđu dvojku kad ga svako ima?
Ma dobra je dvojka, samo neka ide