Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e jadan onaj kome je Coca-Cola HBC-BH pozeljan poslodavac. To je firma koja po 4-5god drzi radnike bez prijave na PIO i ZDRAVSTVO i kad dodje inspekcija kaze im se da kazu da su sezonci i da rade tek po 2 do 3 mjeseca. to je isto tako firma koja radnicima svako malo skine sa plate 100 do 300 KM jer ne mogu da se pomire da ljudi koji hoce da rade ona sjednu i zarade po 1000 KM(radi se na ucinak) al tad na scenu stupaju sefovi koji odbiu dosta tog posla i kazu \"NESTO SE MORA URADIT I ZA FIRMU\". radnici su ginuli od posla po mjesec dana da bi na kraju mjeseca im plata izasla 180KM (dobro ste procitali 180 maraka).
ubrzo krece sad radom i drugi portal za zaposljavanje u BiH, www.poslovi.ba,
naravno da svi preferiraju firme u kojima se nista ne radi a gdje su plate 4 puta vece od prosjecnih.
pa normalno ako pogledate plate pa i mi glasali al\'nema.... pitajte radnike ili jadnika koji i po 20 mjeseci ne primaju platu sramotna je ova vijest...
masala masala masala