Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa da li ti mislis da neko samo tako dijeli novac? Sve ima svoje uzroke i posljedice, a mozda bi ja volio vise nego ti da imamo. I mislim na cijelu BiH kad kazem mi. A BiH ja dobila milijarde donacija do sada, pa sta imamo? Da, da imamo nase tajkune i njihove sinove. I jos jednom, niko ne daje novac bez nekog cilja!
pa to je super, kad nas Iran naoruza tomahavcima pa ih okrenemo prema Banja Luci joj kada zato cuje bosanska raja bice belaja
najbolje bi bilo da se ti najedes gnjido jedna. zato i nista nemamo, radi gladnova ko ti!! nikad vam nije po volji. cak i da tebi uplate ovo na racun naso bi manu. fuj
ovako drugovi i drugarice, nama 11.5 milioncica za plate a ostalo za zeljeznicu, jel valja ova? I love Iran!
Pametnije mu je da nahrani gladna usta u Iranu sa tim novcem! Kod nas je tesko, ali je tamo jos teze...
Elektrifikacija? Moralo bi bit\' na atomski pogon (ako je vjerovat\' Amerima)
oprati pare je lako, pitaj me kako!?
Dakle, umjesto auto bombi prvi u svijetu dobijamo voyove bombe! Jeeee A hoce li uloziti sta u BH Airlines, da kompletiramo ponudu?!