Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Direktore, došao Vam je e-mail. Reci mu neka uđe.
direktor koji trosi 2000 maraka na mob.
Znao sam da je klix smece od portala, ali ove zabrane komentarisanja su prevrsile svaku mjeru, niti jedan portal na svijetu ne zabranjuje svojim korisnicima da iznesu javno misljenje osim ovih hercegovackih pakasa
e moji inzinjeri... mogli smo u tuzli heatrow izgradit od para sto je proguto erlajnz
'ta će nam avioprevoznik , ukidaj sve pa da vidimo dokle ćemo moći izdrzati .. Sve zemlje idu naprijed mi nazad , nismo bolje ni zasluzili dobro je to sve kaki smo mi !!!
O kakvoj vi bh. civilnoj avijaciji pricate?
političari-dovoljni sami sebe. jebat ćete vi sebi majku za par godina
Ma prodajte kompaniju nekom stanom avio prevozniku ako je neko uopste hoce da kupi .Ja drugog rjesenja ne vidim za BH privredu sem pravedne i transparente privatizacije
Ocekivati da postoji Nacionalni avio prevoznik [https://en.wikipedia.org/wiki/Flag_carrier] u drustvu poput ovog naseg (cak ako i gledamo samo ono pozitivno, a ne ubleharenje (?) koje se desava na svim mogucim nivoima) je smijesno, a jos je smijesnije ocekivati da ostatak ovog drustva finansira nesto takvo IMHO: Tih 10-15 miliona KM koji se skupe za razvoj civilne avijacija, uloziti u: - aeordrome i finansirati dolazak low-budget kompanija, a sve sa ciljem povećanja prolaznosti preko aerodroma u BiH (sto ce za posljedicu imati dalje punjenje napacenih budzeta kroz ubiranje raznih nivoa trosarina od tih istih ljudi koji jednostavno i povoljno predju preko navedenih aerodroma; - razvoj avijacije za hitne i posebne potrebe (kanaderi, transportni helikopteri, ...). Sto se samih "inzenjera" saboracaja tice - bolje nisu ni zasluzili (da sta znaju raditi - ne bi se ni brinuli ni bunili).
SDA/HDZ pa njima to govorite a ne morite narod
I inžinjeri u talu i strahu za svoju "nafaku".
Pa kako 127 uposlenika BH airlines-a plate da primaju da bi porodice prehranile ako se ukine?
Ja drzave i mizerije,pa i ovoj slici ima 100 godina,da bog mili zakloni i sacuva.Ostavili su svojevremeno ihtijare po bjelosvjetskim aerodromima,pa i nakon toga niko se nije ni zacrvenio niti postidio?!
Moram konstatovati da nismo dorasli za aviokompaniju, sve da je osnuje drzava BiH a ne FBiH ,opet ne bi uspjela! Za tu ljubav moras imati para, trziste,turizam,kvalitetan kadar,aerodrome,cestovnu infrastrukturu... Grcaju u dugovima i aviokompanije mocnijih drzava od entiteta FBiH.
Jarane, BH Airlines je imao i kvalitetan kadar i aerodrom, povoljan geografski položaj. Uspio je da radi uprkos sistematskim pljačkama. Pa i Predsjednik fudbalskog saveza,Elvedin Begić, je optužen za malverzacije u periodu kada je obnašao funkciju direktora Aerodroma Sarajevo. Milioni su u pitanju. http://www.***/novost/157977/-fup-elvedin-begic-osumnjicen-za-pronevjeru-17-miliona-km
A jake aviokompanije u pm, imaju dva aviona (od kojih jedan ne radi) i pet stjuardesa. Jaki su ko trebinjski aerodrom :))
Nemaju te avione, tj placaju leasing