Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svedskoj postoji korupcija ali ima drugi naziv lobiranje.
I mi isto, moj Švedu, samo nas niko ne pita i samo nas guraju u stranu. Tebi je problem ostvariti privrednu saradnju, nama je problem živjeti svaki dan.
ne dozivljavaju. vide nas realno.
uglavnom nas svi tako i dozivljavaju
Olof Palme je kopirao sistem Jugoslavije i sproveo ga u Svedskoj.Nacionalisti su uništili Jugoslaviju i uništili taj sistem najviše zbog svojih licnih interesa i sad smo tu gdje jesmo a Svedska 100 godina ispred nas.
Najbolja veza BiH I Svedske su letovi Norwegiana Sarajevo - Stockholm I Wizz Air-a Tuzla - Geteborg. Ko je pametan, otici ce iz BiH - ako nista: pobjece od naseg prljavog I odvratnog mentaliteta.
@Sarajevo_sg Al baš. .ebeš zemlju u kojoj je glavna atrakcija pojesti ćevape na Baščaršiji. Što sam duže ovdje shvatam da nema goreg čovjeka od našeg čovjeka. Ali nije to samo slučaj ovdje, naši ljudi se ne mogu međusobno ni u dijaspori. Najbolje je otići negdje gdje nema Jugića ni na hiljadu km u prečniku. Ako će te neko ukopati, to su naši ljudi, nikako stranci.
Snabba Cash Serbian mafia in Stockholm