Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napokon neka pozitiva samo nek se proizvodi, u proizvodnji je spas
Kad je pozitivna vijest jedva 15 komentara. Čeka se samo da se pljuje, vrijeđa, provocira i sl. PS Firmu je otvorio francuski ambasador, cudi me da nije neko reko da je ovo predizborna treba mu glasova :)
Svaka cast :D Jos samo da nisu dopustili stoki poltickoj cija stranka onemogucava mnogim ljduima isti napredak, kao i usporava napredak ove firme da preko njih prikuplja bodove i eto........ Zamislite sta bi ovakve firme uspjele da nema silnih naknada i poreza?
super
Mirzeta 🐑 iz Prijedora. I tebe će da šišaju do kraja života.
evo jos jedna vijest : http://www.faktor.ba/vijest/ekstra-profit-farmaceutske-industrije-od-ulja-smilja-prie-o-15-000-dolara-za-litar-ulja-su-gluposti-216466
MI U FBIH DOK POKUSAVAMO DA SE RAZVIJAMO DRUGI SE BAVE ANKETAMA
Bolje je bilo da je otvorio granap i zaposlio šest ljudi. Ovakve ideje mogu samo pastti na pamet čobanima ovaca bošnjačke pasmine.
drugovi.carice ZANIMAJ SE ILEGALNIM REFERENDUMOM JER SLABO SE RAZUMIJES U INVESTICIJE I RAZVOJ☝️️
dok je ovaca, biće i vune
Hoće li i Hamdu ošišati, da iskoriste sirovinu?
sve dok je ovaca nece falit vune :-)
🇧🇦💖