Nastavak ekonomske krize
0
"Sindrom Grčka" mogao bi pogoditi i BiH
Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva kriza u BiH! Zivjela dijaspora! Stan na Breki cirka 60 kvadrata kosta oko 260.000 KM! Jos malo Bosna za petama Kini i Indiji. Kakav ba Grcka!
AXAXAXAXAXAXAXA!!!ej dolazi na sajt samo da pročitam tvoje komentare,legenda si!samo tako nastavi,poz iz beograda
Trebamo se radovati krizi i nestanku para, jer kad nestane para nestace i onih koji su na vlasti samo da koju paru strpaju u padze. Prvobitna zajednica nije poznavala mito i korupciju, politiku, ekonomiju, privatizaciju i ostalo vec samo rad i to tezak.
POSEREM TI SE MAMI U USTA
Suplj prica ! U Bosni nije nista uspjelo pa nece ni finansiska kriza
KO JEBE BOSNU, TREBA BACITI NUKLEARNU BOMBU NA NJU.
pa zar mi nismo PATENTIRALI \"sindrom grcka\"....
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKA TERORISTICKA POTURICKA KRMAD POZNATIJA KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI, POPISAM IM SE NA MEZARJA NA KOVACIMA I ISKENJAM IM SE NA TABUT HALAHOVOG POSRANIKA MUHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! SJEME VAM YEBEM RETARDIRANO TERORISTICKO BALIYSKO!
grcka je oduvijek bila siromasna zemlja. usli su u EU s politicke a, ne ekonomske strane, kao i rumunija i bugarska.
kak ce bosnu pogodit kad nismo u EU.
Ovo je jedan od rijetkih puta da gotovo svi komentari govore isto...a to je da zalimo sto nista ne radimo na tome da nam bude bolje...i da smo svjesni sta trebamo raditi pored glasanja na izborima...nece nam bit bolje dok se ne izborimo za to. Nijedna vlast nije sjahala i promjenila situaciju ako nije morala, nece ni ova nasa... Politika je postala prelak poso, ne radis nista a imas sve i ne odgovaras nikome...utopija...
NEK BUDE ŠTO BITI MORA A NE MOŽE BITI GORE NEGO 93-e.
JA SAM EKONOMISTA, VRASKI DOBAR, STO SE TICE FBIH, ZA GOVNANJE EKONOMSKE SITUACIJE, ISKLJUCIVO KRIVITE SULEJMANA KLEMPAVOG IZDAJNIKA TIHICA DRAGANA BANDITA COVICA. DA BI DOBILI ZADNJE IZBORE POVECALI SU BORACKE NAKNADE I TIME AUTOMATSKI DOVELI FBIH U BANKROT STANJE. SAD NIKO NEMA MUDA ODUZETI TO BORCIMA, PA SE BUDZET KRPA NOVIM ZADUZENJEM KOD MMF-a. TO STO CE SLJEDECE GENERACIJE PLACATI MMF KREDITE I STO CE BITI STEZANJA KAISA ZATO STO SE SULJO IZDAJNIK I DRAGAN BANDIT NISU MOGLI ODRECI VLASTI, EH TO NJIMA ZAHVALITE.
Mi smo previse glup narod i ljen da bi strajkovali...nemamo mi dovoljno razvijenu kulturu strajka...da smo iole normalni do sada bi razjebali ove lopove sto nas gule do gole koze...ovo vise nije kradja vec nevidjena halapljivost... UVIJEK JE MOJ STARI GOVORIO: \"tako ti je sine moj kada te gladan kurac napravi\" E vecina takvih sto ih je gladan kurac napravio su sada na vlasti...nikada nisu imali pa sada klepaju!!
E najebali smo mi sa ovakvom ekonomsko-političkom opozicijom tipa Svjetlane Cenić, koja kao zmija krije svoje (ne)uspjehe iz doba kada je bila ministar finansija, ali zato sada nijedna društveno-politčka tema ne može da prođe bez njenog palamuđenja. Isti zgubidan kao i Dragoljub Stojanov i Nikola Grabovac, koji samo kenjaju, a kada su bili u prilici da rade, nigdje ništa. Od grabovčeve privatizacije će nam trebati još jedno 50 godina da se operemo i stanemo na noge. Da stvar bude gora, sveto trojstvo kritičara je dobilo pojačanje u obliku \"project managera\" Igora Gavrana, koji samo što iz paštete ne iskače. Jadni mi sa ovakvim \"expertima\"...