Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada ce njegov topli brat jasin ravazde da dovede investitore pedere da ulazu...e nabijem vas obojicu
Bitno je da je ovaj clanak negdje u sjeni, sakriven, ne moze se ni naci, a gluposti neke vise citav dan na naslovnoj strani....
fakat jedva pronađe ovo na sar-x. jeeee...bo vas bred pit a angelina???...zna se!
napokon nesto da cujemo sto odavno svi ocekujemo.ovakvo nesto treba podrzati to svima moze samo pomoci u stvaranju boljeg suta.
Pa kako misliš da bude veća medijska pažnja kad ljudi rade nešto pozitivno. Ako im novinari posvete tu \"pažnju\" onda će ih popljuvati uzduž i poprijeko. A sačekaj da ih fahrini \"kerovi\" primjete.
Sve cestitke organizatoru. Iskreno se nadam da ce biti koristi za BiH od ovog foruma. Zao mi je sto forumu nije posvecena veca medijska paznja. Konacno lijepe vijesti i iz BiH.