Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako nece da kupuju uvesti im vize na 24 casa boravka u RS
Treba dati podršku....mora da je zafalilo hape....
Nisam ja podijelio nego braća srbi 1992 kamom,konc logorima,strijeljanjima,mučenjem,silovanjem djevojčica od 7 godina podijeliše nas na naše i njihove.I pravo da ti kažem ZABOLI me za njih,ali ti draga \"hanumice\" ili si i ti opančarka,ili si RETARDIRANA,vjerovatno i JEDNO I DRUGO čim govoriš \"ćutiš\" Svejedno ni pijani rusi ne bi točili četničku naftu ni u zahrđale traktore pa tako neću ni ja ništa što tukne na OPANAK i to PROPALI
Mars kucko jedna. Hocete da prodajete vase prljavo gorivo u federaciji, a ovamo sve radite protiv drzave... Mars...
@@Zajko je u pravu a ovaj sto mu replicira kaze,,lobiraju da mi kupujemo njihovu naftu \"pa jesi li ti to podjelijo na nase i njihovo .Bolje ti je da cutis.Prosipas iz praznog u suplje.
Zajko ne budi glup,srbi preko ove jelice lobiraju da mi kupujemo njihovu naftu,i povlastice od države,a šta misliš zašto? ZATO što je rafinerija u dugu VEĆEM od vrijednosti same rafinerije,a od ovih 200 i kusur muliona ruskih \"investicija\" dodo je DAO pola,pa ti sad skontaj jel bolje da hare hoda drži govore i mlati praznu slamu ili da ko krmak iz laktaša POKLANJA stotine miliona PRIVATNIM firmama koje će te pare klepiti i ostaviti propale firme? A ova jelice može ovu šuplju prosipati samo neobrazovanoj bagri,jer je rafinerija PROPALA
ali treba prvo ojačati institucije države
Srbi se borili, lobirali, ucjenjivali i izborili da se zaposli 1.659 radnika u Rafineriji Nasi (Heco i Haris) u jednom danu ostavili 2.000 radnika bez posla u Krivaji. A Haris drzi predizborni govor o 505. buzimskoj brigadi. I treba da propadnemo kad takvima dajemo glas.