Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vec 2 godine sda i sbb nisu sposobni da naprave ni km autoputa, slj izbore glasam za sdp
Samo najave, odobravanja kredita, zadim odobravanje odobrenja kredita, pa opet najave...
Što se kriju kompanije? 😏
Jer je objavljeno prije skoro mjesec dana: http://www.jpautoceste.ba/201604121569/obavijest-o-dodjeli-ugovora
bitno je da je buco potpisao...
Neda se Bučo smijeniti... To je čudo!!!
ŠOKANTNO: KAKO JE DODIK JOŠ GODINE 2009 PRAO NOVAC FARMALENDA PREKO Tylney Directors has corporate office in Belize and the Channel Islands https://www.cin.ba/en/krediti-od-interesa-u-rs-u-2/ Prvo je Mile smijenio Dragana Lukača, http://www.klix.ba/vijesti/bih/smijenjen-dragan-lukac/090911001 a za tim na njegovo mjesto postavio vjernog Gorana Zupca da mu zameće tragove !!! ONDA SE JE DODIK RAZMAHNUO: Energolinija, Birač, fiktivne banke Srpske, i onda će te uratke Dodika i Zupca platilit FBiH
@KrajišnikLjuti Ima kako nema, samo ne smijem svašta pričat. Čovu u Španiji Gibraltarc zovu !! Ne bez razloga. A i Bakir ne ide u Tursku džabe. Sređivao je tamo Irancima neke pare u BiH, što će kasnije zainteresovati i direktora CIE koji nije nako bez razloga banuo nedavno u Predsjedništvo BiH !! E sad jel Vučić bio veza Dodiku kad je ono Princ ČArls neki dan banuo u Beograd a Mile se pravio kao da se ne poznaju, NE ZNAM :)) TO bi bilo zaista previše da nako nevinašce Vučić bude toliki glumac.
čitam komentare i ne mogu da vjerujem...pa dobro sunce mu kalajisano, je li ima itko imalo soli u glavi, koliko ćemo krvi proliti dok se sve ovo otplati, tko će ga koristiti i je li ovakav projekt uopće rentabilan!?!? izgradila je i hrv autoput pa ga više komarci koriste nego stranci....da nemaju mora, mogli bi odmah staviti ključ u bravu i vegetiratii, a kod nas? -neka se napravi pa ćemo vidjeti šta ćemo!?
Pa valjda znaš da je bitno hitno potpisati ugovore, napaltiti pare i prebacit ih u PANAMU, ostalo je sve nebitno :))
100 miliona EURA za 5 kilometara??? Pa to je 40 miliona maraka po kilometru......hej ba..... 40 mil. maraka po kilometru..... hahahahaa jel' treba ovdje ista komentarisati? hahahhahhaha
Šta, do 2020. godine da BiH ima 200km autoputa koridora V-c? Sumnjam. Čisto sumnjam.
Koji milioni se daju za ovo kao da je preliveno 18-karatnim zlatom.
Ve Ce
Preduslov: POVEĆASNJE AKCIZA,tako da Bošnjaci svojim financiraju Hrvatima autoput preko Počitelja, zaštićenog spomenika kulture, i dalje do Mostara stonog hrvatskog grada gdje je Čović već otvorio predsjedničku kancelariju -prestolje !!!
jbg svak se bori za sebe i svoje interese...na takav je nacin i drzava sklepana sa svim konstitutivnim narodima i slicnim qurcima
Pored finansijskog, evo HDZ drži i kompletan sektor izgradnje puteva i autoputeva. Ne znam šta bi da nam nije ovog bošnjačkog SDA-SBB jedinstva.
Sretno i efikasno!
sta bi od onog dodikovog autoputa prema splitu?
Gdje idu pare od putarine? Samo dizu kredite, za sta sluzi putarina? Autoceste sklapaju ugovor sa firmama od politicara, primjera radi BS Telecom (Lagumdzija), i daju istima ogromne svote novca nizasta. 8.5 miliona godisnje za ODRZAVANJE sistema ?!? 40KM im placali uredjaj (ACC) koji kosta 4KM. I tako dalje :)
@zaboravan u kakvu si ti PM otišo, da mi bi znati